Închide meniul

Andrea Compagno a vorbit despre valoarea Ligii 1 în Italia: „Campionatul României este departe de primele campionate din Europa”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 mai 2023, 16:04

Reclamă
Andrea Compagno a vorbit despre valoarea Ligii 1 în Italia: Campionatul României este departe de primele campionate din Europa”

Ce echipă a ieșit din cursa pentru Andrea Compagno

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Hepta

Andrea Compagno a vorbit despre valoarea Ligii 1 în Italia, după ce a ratat titlul. Atacantul italian a recunoscut că Liga 1 e departe de primele campionate din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno a mărturisit că vine după o dezamăgire, ratarea titlului, dar a precizat că sezonul a fost unul reuşit pentru el.

Andrea Compagno a vorbit despre valoarea Ligii 1 în Italia

Vin după o dezamăgire sportivă, pentru că am ratat șansa de a câștiga campionatul. Rolul meu este din ce în ce mai important și, evident, că nu pot fi decât mulțumit de sezonul meu și sper să fie un pas înainte în carieră.

De ce România? Aveam nevoie de o relansare, iar în Italia perspectivele nu erau ideale, căutam experiență în străinătate, unde să mă impun și apoi să mă întorc.

Mi-a mers bine la U Craiova 1948 și apoi am venit FCSB. Campionatul României este departe de primele campioante din Europa, dar tot produce talente care ajung în Italia și în Europa și se prezintă bine”, a declarat Andrea Compagno pentru radiosportiva.com.

Reclamă
Reclamă 4

Andrea Compagno, ofertă spectaculoasă de la arabi!

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă spectaculoasă de la arabi pentru Andrea Compagno. Cumpărat cu 1,5 milioane de euro de la FC U Craiova 1948, Andrea Compagno ar putea fi vândut de Gigi Becali în profit.

Andrea Compagno a primit o ofertă spectaculoasă la arabi. Anunţul a fost făcut chiar de Gigi Becali, care este tentat să accepte propunerea primită pentru golgheterul de la FCSB. Atacantul de 27 de ani poate aduce 2.5 milioane de euro în conturile vicecampioanei României.

Nu pot să zic că nu ne-am făcut treaba cu el. Stăteam destul de prost în atac până să vină Compagno la FCSB. Se vedea clar că nu avem un vârf de careu, iar Compagno de la echipa lui Adrian Mititelu era cel mai bun vârf din prima ligă pe acest post”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă

Primul jucător care a părăsit-o pe FCSB, după „finala” pierdută cu Farul, a fost Iulian Cristea. Şi Sorin Şerban va mai pleca, alături de Valentin Creţu, Boban Nikolov, Deian Sorescu, Joonas Tamm şi Billel Omrani.

Gigi Becali a anunţat că are ofertă pentru Andrea Compagno: „Dacă pleacă, vin doi atacanţi!”

Gigi Becali a anunţat că are ofertă pentru Andrea Compagno. Patronul de la FCSB spune că are pe masă 2.500.000 de euro pentru atacantul său. Compagno este pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, cu 20 de goluri marcate.

Gigi Becali e gata să renunţe la golgheterul său din acest sezon. Cumpărat vara trecută cu 1.500.000 de euro de la FC U Craiova, Becali îl poate vinde după un singur an.

Avem ofertă pentru Compagno, să vedem dacă ne înțelegem. Dacă pleacă el, vin doi atacanți, dacă rămâne, vine numai unul. Am ofertă de 2.5 milioane de euro pentru el.

(n.r. – Răchită a zis că nu se poate vinde Compagno) Mă interesează pe mine ce zice Răchită? Comentez eu de el? Răchită bate câmpii, treaba lui. O să-l întreb pe elefant ce zice șoricelul?”, a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și