Închide meniul

Andrea Compagno crede că Siyabonga Ngezana se va adapta la FCSB: „Dacă e aici, înseamnă că e foarte bun!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2023, 20:49 / Actualizat: 3 iulie 2023, 23:14

Reclamă
Andrea Compagno crede că Siyabonga Ngezana se va adapta la FCSB: „Dacă e aici, înseamnă că e foarte bun!

Andrea Compagno

Captură AntenaSport

Andrea Compagno crede că Siyabonga Ngezana se va adapta la FCSB. Compagno crede că sud-africanul Siyabonga Ngezana poate fi fundaşul visat de Gigi Becali care să ofere siguranţă în defensivă şi să participe şi la faza ofensivă. „Dacă este aici, înseamnă că este foarte bun„, a spus Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyabonga Ngezana este singurul fundaş pe care Gigi Becali l-a adus la FCSB în această vară. Patronul roş-albaştrilor a spus, încă de la finalul sezonului trecut, că va aduce doi fundaşi centrali.

Andrea Compagno crede că Siyabonga Ngezana se va adapta la FCSB

Golgheterul de la FCSB din sezonul trecut, Andrea Compagno, cred că Siyabonga Ngezana poate fi cartea câştigătoare pentru FCSB în noul sezon. Compagno l-a văzut pe sud-african la un singur antrenament până acum.

Azi (n.r. – luni) a fost primul antrenament împreuna, dar era în grupa separata şi nu am jucat împreună. Dace este aici, înseamnă că jucatorul e foarte bun şi sper că o să ne ajute„, a sus Andrea Compagno într-un interviu acordat în cantonamentul din Olanda.

Siyabonga Ngezana, după ce a semnat cu FCSB! „Nu-l cunosc pe Gigi Becali și nu știu jucători români”

Siyabonga Ngezana a oferit primele declaraţii, după ce a semnat cu FCSB! El a susţinut o conferinţă de presă în Olanda, unde se află cantonamentul vicecampioanei. Sud-africanul de 25 de ani susţine că nu a auzit de Gigi Becali sau de jucători români.

Reclamă

„Sunt foarte fericit că am ajuns la FCSB, e o provocare imensă pentru mine. Abia aștept să încep antrenamentele și să joc. Am mai fost în Europa, la Fulham, două săptămâni, în 2016, deci nu sunt prima dată pe acest continent. Sunt fericit că am ajuns în Europa. Am început să mă antrenez în Africa de Sud câtă vreme așteptam viza.

Nu-l cunosc pe Gigi Becali și nu știu jucători români. Îi cunosc doar pe câțiva dintre colegi. Dar am timp sa învăț despre România și despre fotbalul românesc.

O să mă antrenez și suplimentar aici, în Olanda, cu antrenorul desemnat de club, astfel încât să ajung rapid într-o formă bună. Suporterii FCSB să știe că o să fiu implicat sută la sută pentru club. Am ales FCSB, știu că în România e un fotbal bun și calitatea competiției m-a atras”, a spus Ngezana, la conferinţa de presă din Olanda.

Reclamă 4 / 0/3

Ngezana este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 750.000 de euro, iar Gigi Becali a plătit 600.000 de euro pentru a-l achiziţiona de la echipa sud-africană Kaizer Chiefs. Ngezana nu a evoluat până acum la altă echipă în afară de Kaizer Chiefs.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și