Închide meniul

Andrea Compagno, monitorizat de echipele din Italia: „Face lucruri extraordinare! Și Giroud a ‘explodat’ târziu”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 martie 2023, 17:30 / Actualizat: 13 martie 2023, 19:35

Andrea Compagno, monitorizat de echipele din Italia: „Face lucruri extraordinare! Și Giroud a explodat târziu

Andrea Compagno este golgheterul FCSB-ului

Andrea Compagno este golgheterul FCSB-ului / Hepta

Andrea Compagno este monitorizat de echipele din Italia. Anunțul răsunător a fost făcut de impresarul său. Alessandro Pezzoli a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului de la FCSB. Agentul a dezvăluit că există interes din țara natală pentru Compagno. Vârful vicecampioanei României a avut o perioadă de vis în Liga 1, iar răsplata n-a întârziat să apară. Compagno a fost convocat de Roberto Mancini la naționala Italiei, pe lista preliminară, pentru meciurile de debut din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a „explodat” la FC U Craiova 1948, iar vara trecută a fost transferat de Gigi Becali la FCSB. Atacantul de 26 de ani, născut la Palermo, a marcat cele mai multe goluri în actualul sezon din Liga 1, la egalitate cu rapidistul Marko Dugandzic.

Andrea Compagno, monitorizat de echipele din Italia: „Face lucruri extraordinare! Și Giroud a explodat târziu”

Prestațiile sale excelente i-au atras atenția selecționerului Italiei. Roberto Mancini l-a inclus pe lista preliminară pentru duelurile cu Anglia și Malta, din această lună.

Nu doar Mancini s-a interesat de Compagno. Impresarul său a dezvăluit că și echipele din Peninsulă îl monitorizează pe atacantul de la FCSB.

Alessandro Pezzoli l-a comparat pe Andrea Compagno cu Olivier Giroud, din punct de vedere al momentului „exploziei” din carieră.

Reclamă

Impresarul italianului este de părere că, în fotbal, vârsta nu este relevantă atunci când există calitate. Agentul lui Compagno așteaptă finalul sezonului, înainte de a discuta despre un viitor transfer.

„El face lucruri extraordinare de doi ani de zile. A încheiat anul 2022 cu 24 de goluri, mai mult decât oricare alt atacant italian. A fost desemnat cel mai bun jucător străin din România. În acest sezon a înscris 16 goluri, inclusiv unul în Conference League împotriva lui Anderlecht.

Suntem mândri că Mancini îl monitorizează, chiar dacă este o convocare preliminară. Este confirmarea că face lucrurile bine. Fiecare jucător are ritmul său de creștere, unii ating potențialul maxim mai devreme, alții mai târziu. Mai ales când vine vorba de atacanții cu astfel de calități.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus impresarul lui Andrea Compagno despre un viitor transfer: „L-au remarcat în Italia”

Are 26 de ani… mă gândesc la faptul că Giroud se bucură de cele mai bune momente ale carierei acum, la 35 de ani, la Milan. Din punct de vedere al mentalității și calității, Andrea are mulți ani în față, la un nivel excelent.

Știam că este un jucător cu calități tehnice și umane importante, iar cu vizibilitatea potrivită va ‘exploda’. România are o ligă competitivă, care se dezvoltă rapid din punct de vedere economic și structural. Aproape toate cluburile au stadioane noi.

El este un atacant de 1.95 metri, care știe să joace atât individual, cât și pentru echipă, și care are un simț al golului dezvoltat.

În prezent, el este concentrat să încheie sezonul în cel mai bun mod posibil și să își îndeplinească obiectivele. Steaua (n.r. – FCSB) se află la 3 puncte în spatele liderului, iar Andrea este cel mai bun marcator al campionatului (n.r. – la egalitate cu Marko Dugandzic).

La finalul sezonului vom trage concluziile. Este normal că l-au remarcat în Italia, la fel ca în străinătate”, a spus Alessandro Pezzoli, impresarul lui Andrea Compagno, potrivit tuttomercatoweb.com.

Andrea Compagno, prima reacţie după ce a fost convocat la naţionala Italiei

Andrea Compagno a oferit prima reacţie după ce a fost convocat la naţionala Italiei. Atacantul de 26 de ani spune că a fost luat prin surprindere că Mancini a decis să îl cheme la naţională, cel puţin în lotul lărgit.

Andrea Compagno a dezvăluit că Mihai Stoica i-a dat vestea cea mare că a fost inclus de selecţionerul Roberto Mancini pe lista preliminară.

Reclamă

„Au fost 2-3 zile foarte frumoase. Au fost senzaţionale. Nu mă aşteptam, nu e amical ci e un meci de calificare. Mi-a transmis Mihai Stoica şi mi-a zis despre asta. N-am putut să mă gândesc, era o chestiune prea mare ca să mă gândesc la ea.

E o naţională mare, dar acum avem acest meci important pentru noi. E puţin ciudat, dar noi ne gândim doar pentru meciul care va urma şi ceea ce putem oferi noi„, a spus Andrea Compagno la digisport.ro, după FCSB – Sepsi 1-0.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și