Închide meniul

Andrea Compagno, prima reacţie după ce a fost convocat la naţionala Italiei: „Era o chestiune prea mare să mă gândesc la ea!” Ce a spus de lupta la titlu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2023, 0:02

Andrea Compagno, prima reacţie după ce a fost convocat la naţionala Italiei: „Era o chestiune prea mare să mă gândesc la ea! Ce a spus de lupta la titlu

Andrea Compagno are zilele numărate la FCSB

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Hepta

  • Andrea Compagno a oferit prima reacţie după ce a fost convocat la naţionala Italiei
  • Compagno a vorbit şi despre lupta la titlu

Andrea Compagno a oferit prima reacţie după ce a fost convocat la naţionala Italiei. Atacantul italian spune că a fost luat prin surprindere că Mancini a decis să îl cheme la naţională, cel puţin în lotul lărgit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a dezvăluit că Mihai Stoica i-a dat vestea cea mare că a fost inclus de selecţionerul Roberto Mancini în lotul lărgit.

Andrea Compagno, prima reacţie după ce a fost convocat la naţionala Italiei

„Au fost 2-3 zile foarte frumoase. Au fost senzaţionale. Nu mă aşteptam, nu e amical ci e un meci de calificare. Mi-a transmis Mihai Stoica şi mi-a zis despre asta. N-am putut să mă gândesc, era o chestiune prea mare ca să mă gândesc la ea. E o naţională mare, dar acum avem acest meci important pentru noi. E puţin ciudat, dar noi ne gândim doar pentru meciul care va urma şi ceea ce putem oferi noi„, a spus Andrea Compagno la digisport.ro, după FCSB – Sepsi 1-0.

Reclamă

Andrea Compagno a vorbit şi despre partida pe care FCSB a câştigat-o la limită în faţa celor de la Sepsi. Atacantul italian spune că urmează 10 finale pentru echipa sa. Compagno a făcut referire şi la bătălia finală pentru ultimul loc din playoff, care se va da între Sepsi şi FC U Craiova.

Compagno a a spus că, deşi îşi doreşte ca fosta sa echipă să ajungă în playoff, ştire că nu va juca cel puţin două partide din playoff. Compagno are o clauză în contract conform căreia Gigi Becali ar trebui să îi plătească lui Adrian Mititelu o sumă de bani în cazul în care va fi folosit împotriva fostei sale echipe.

Reclamă

„Era o victorie foarte importantă pentru noi. Acum începe cea mai frumoasă parte a campionatului, în care poţi să câştigi trofee sau nu. Dacă ne uităm cu 3-4 luni în urmă, acum 3 puncte sunt puţine. Trebuie să ne gândim că vom avea 10 finale.. Am încercat să mă gândesc doar pentru meciul cu Sepsi, dar şi pentru prima etapă din playoff. 

E normal că am fost acolo şi am prieteni acolo şi îmi doresc să fie eu, dar e ciudat că nu o să pot juca 2 etape. O să vedem. Noi ne gândim pentru noi, era un meci foarte important şi e bine că am câştigat”, a mai spus Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”