Închide meniul

Andrea Compagno, pe lista unei echipe din Liga 1! Răspunsul dat imediat de Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2024, 17:22

Reclamă
Andrea Compagno, pe lista unei echipe din Liga 1! Răspunsul dat imediat de Gigi Becali

Andrea Compagno, pe lista unei echipe din Liga 1

Andrea Compagno, în timpul unui meci la FCSB/ Hepta

Andrea Compagno se află pe lista unei echipe din Liga 1. Atacantul italian de la FCSB este dorit de către U Cluj, iar Gigi Becali a oferit imediat răspunsul. Patronul roş-albaştrilor nu este dispus să îl cedeze pe vârful de 27 de ani la formaţia antrenată de Ioan Ovidiu Sabău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB nu mai este mulţumit de evoluţiile atacantului italian, fiind dispus să renunţe la serviciile sale, în această iarnă.

Andrea Compagno, pe lista unei echipe din Liga 1

După ce Neftci Baku a făcut o ofertă de 400.000 de euro, pentru Andrea Compagno, şi U Cluj a intrat „pe fir” pentru un transfer al atacantului italian.

Conform iamsport.ro, clujenii au vrut să-l transfere pe Andrea Compagno, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului. Gigi Becali a refuzat însă propunerea „Şepcilor roşii”, deoarece vrea să-l cedeze definitiv pe atacantul italian.

După victoria cu Hermannstadt, Ioan Ovidiu Sabău a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Andrea Compagno la U Cluj. Antrenorul clujenilor a dezvăluit că şi-l doreşte pe atacantul italian, însă nu depinde de el transferul acestuia în Gruia.

Reclamă

„Compagno este un atacant foarte bun. Da, îl vreau la mine în echipă, dar nu depinde de mine. Oricum, mai avem nevoie de un atacant”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, în urmă cu câteva zile, conform digisport.ro.

Între timp, după ce nu au putut să-l transfere pe Andrea Compagno de la FCSB, U Cluj a oficializat transferul unui atacant. „Şepcile roşii” l-au prezentat pe Federico Anselmo, un argentinian care ultima dată a evoluat la Quilmes, în Liga a 2-a din Argentina.

Adrian Mititelu s-a năpustit asupra lui Gigi Becali, din cauza lui Andrea Compagno

Adrian Mititelu s-a năpustit asupra lui Gigi Becali, din cauza situaţiei în care a ajuns Andrea Compagno. Patronul celor de la FC U Craiova a spus că Becali le-a făcut mult rău jucătorilor pe care îi are la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunţat că e dispus să îl vândă pe Andrea Compagno pentru suma de 400.000 de euro, deşi l-a cumpărat de la Adrian Mititelu cu 1.500.000 de euro.

„Domnul Becali și-a bătut joc de propriii jucători, în sensul că el i-a stabilit prețul ăsta derizoriu. Normal, cine se mai omoară să îl ia pe Andrea Compagno? Lui Andrea la vară îi expiră contractul, el are doi plus doi la Steaua (n.r. FCSB). Și probabil că impresarul lui așteaptă să îl ducă la vară liber, să ia și el vreun milion la semnătură, dacă domnul Becali l-a decredibilizat în halul ăsta. Și-a distrus propriul jucător cu declarațiile. Cum să mai iei o sumă importantă când tu spui că vrei să scapi de el?”, a spus Adrian Mititelu la prosport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și