Închide meniul

Andrea Compagno, prima reacţie despre Cristiano Bergodi şi un posibil transfer la Rapid: „Ne-am întâlnit la biserică!”

Viviana Moraru Publicat: 9 noiembrie 2023, 17:59

Reclamă
Andrea Compagno, prima reacţie despre Cristiano Bergodi şi un posibil transfer la Rapid: „Ne-am întâlnit la biserică!

Andrea Compagno, prima reacţie despre Cristiano Bergodi şi un posibil transfer la Rapid

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Hepta

Andrea Compagno a oferit prima reacţie despre Cristiano Bergodi şi despre un posibil transfer la Rapid. Atacantul celor de la FCSB a lămurit totul, şi a dezvăluit că o singură dată s-a întâlnit cu antrenorul giuleştenilor, la biserică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno exclude din start un transfer la Rapid. Acesta a declarat că nu se pune problema să joace la o altă echipe din Liga 1, după plecarea de la FCSB.

Andrea Compagno, prima reacţie despre Cristiano Bergodi şi un posibil transfer la Rapid

Andrea Compagno a declarat că s-a întâlnit cu Cristiano Bergodi la o biserică din Bucureşti, care ţine slujbe în limba italiană. Atacantul celor de la FCSB a negat orice alt contact cu tehnicianul giuleştenilor, mărturisind că nu a mai vorbit cu acesta cu o altă ocazie.

Am văzut și eu acea știre că domnul Cristiano Bergodi a discutat cu mine să merg la Rapid. Nu e nimic adevărat! Nu am vorbit niciodată cu Mister Bergodi, de fapt ne-am văzut o singură dată.

S-a întâmplat într-o duminică și ne-am întâlnit la biserică! La ora 11, la acea biserică din București, este o slujbă în limba italiană și, dacă vrei să o asculți, mergi acolo.

Reclamă

De cele mai multe ori, eu nu ajung la acea slujbă în limba italiană pentru că avem meci sau suntem plecați din București. Dar s-a nimerit în acea zi ca și noi, și Rapid să jucăm vineri și sâmbătă și am mers și eu, și Mister Bergodi.

Era duminica liberă pentru amândoi și așa s-a nimerit. Nu știu de ce s-a scris asta, dar nu e adevărat. Plus că eu nu voi mai juca la altă echipă în România după ce plec de la FCSB.

Dacă am ajuns să joc la FCSB, echipa cea mai mare cu cei mai mulți și fanatici suporteri, înseamnă că am atins maximum în fotbalul românesc”, a declarat Andrea Compagno, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi, verdict despre un posibil transfer al lui Andrea Compagno la Rapid

Cristiano Bergodi a oferit un verdict în privinţa unui transfer al lui Andrea Compagno la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a declarat că nu se pune problema ca atacantul FCSB-ului să fie transferat la clubul de sub Grant, şi a dezminţit zvonurile conform cărora l-ar fi sunat pe italian.

„Pe Compagno nu îl cunoșteam până să vină în România. Nu-l cunoșteam pentru că a jucat în ligile inferioare. După l-am văzut la FC U Craiova, am văzut că este un jucător bun, un profil de atacant bun și s-a remarcat. A fost adus la FCSB, o echipă de tradiție, o echipă importantă.

Nu spun minciuni. Nici măcar nu am numărul de telefon al lui Compagno. Nu l-am auzit niciodată. Nu l-am sunat după meci, e o prostie. Cine l-a sunat pe Compagno? Astea sunt lucruri care te deranjează mult. Cine l-a sunat pe Comagno? Eu nici nu l-am salutat după meciul cu FCSB. Uneori, venea el din respect.

Eu nu l-am sunat deloc. Suntem bine cu Tsoumou și cu ceilalți jucători. Pe viitor vedem, trebuie să facem presupuneri? Eu îl apreciez ca jucător pe Compagno. Eu nu l-am sunat deloc!”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare meciului Rapidului cu Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:38 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și