Închide meniul

Andrea Compagno s-a ales cu 10 copci, după ciocnirea horror cu Darius Olaru! Ce se întâmplă cu cei doi jucători de la FCSB, înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Cosmin Cioboată Publicat: 12 decembrie 2022, 13:17

Reclamă
Andrea Compagno s-a ales cu 10 copci, după ciocnirea horror cu Darius Olaru! Ce se întâmplă cu cei doi jucători de la FCSB, înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Andrea Compagno și Darius Olaru s-au ciocnit cap în cap

Andrea Compagno și Darius Olaru s-au ciocnit cap în cap / Captură Orangesport

Andrea Compagno s-a ales cu 10 copci, după ciocnirea horror cu Darius Olaru din meciul Chindia – FCSB 0-2, din etapa a 20-a din Liga 1. Cei doi jucători roș-albaștri s-au lovit cap în cap în minutul 2 al meciului de la Ploiești și au fost transportați la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno a ieșit mai „șifonat” după ciocnirea cu Olaru.

Andrea Compagno s-a ales cu 10 copci, după ciocnirea horror cu Darius Olaru!

Atacantul italian și-a spart capul și a avut nevoie de 10 copci pentru a închide rana, potrivit prosport.ro. Andrea Compagno a acuzat stări de amețeală după accidentarea teribilă, iar astăzi va mai efectua un control medical.

Staff-ul FCSB-ului consideră că există șanse mici ca Andrea Compagno să fie refăcut până la derby-ul cu CFR Cluj, de pe 15 decembrie.

În schimb, veștile sunt mai îmbucurătoare în privința lui Darius Olaru. Conform digisport.ro, mijlocașul FCSB-ului a suferit o comoție, dar acum se simte mai bine.

Reclamă

La rândul său, Olaru va fi supus astăzi unui nou control, iar medicii vor stabili dacă jucătorul de 24 de ani va fi apt pentru meciul cu CFR.

Risto Radunovic, înspăimântat de ciocnirea horror dintre Olaru şi Compagno

Risto Radunovic a fost înspăimântat de ciocnirea horror dintre Darius Olaru şi Andrea Compagno, din minutul 2 al meciului dintre Chindia şi FCSB, terminat cu victoria oaspeţilor, cu 2-0.

Fundaşul a transformat penalty-ul de 1-0, dar gândul i-a rămas la momentul în care colegii săi, Olaru şi Compagno, s-au lovit violent cap în cap în timp ce urmăreau o minge.

Reclamă 4 / 0/3

„Am făcut un meci foarte bun în această seară, pe un teren foarte greu. Am obținut victoria fără emoții și fără a întâmpina faze periculoase la faza noastră.

Știu de la pauză că sunt la spital (n.r. Compagno și Olaru). Au suferit o accidentare foarte urâtă și foarte gravă. Sper să fie cât mai bine. Nu am văzut niciodată o tăietură atât de mare.

Amândoi au întrebat dacă e posibil să continue. Nu puteau asta, în niciun caz. Le dedicăm victoria lor. Sunt jucători foarte importanți pentru noi”, a spus Radunovic după meciul de la Ploieşti.

FCSB, victorie cu Chindia lui Toni Petrea

FCSB a învins-o, în deplasare, pe Chindia Târgovişte, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Liga 1. 

La Ploieşti, pe un teren prost, meciul a început cu o dublă accidentare, în minutul 2, când doi jucători de la FCSB, Compagno şi Olaru, s-au lovit cap în cap la o fază simplă. Cei doi s-au prăbuşit pe gazon, cu probleme vizibile, iar medicii au intervenit imediat. Compagno şi Olaru au fost duşi la ambulanţă şi transportaţi la spital, pentru o examinare amănunţită.

În minutul 22, Miculescu – jucătorul intrat în locul lui Compagno, a fost faultat în careu de Orozco Fernandez, iar arbitrul Horaţiu Feşnic a dictat penalty. A transformat cu siguranţă Radunovic, care a deschis scorul. Al doilea gol al oaspeţilor a fost înscris de Omrani – şi el intrat de puţină vreme, care a înscris cu un şut la colţul lung după o pasă primită de la Octavian Popescu.

Cu această victorie FCSB are 35 de puncte şi se află pe locul 3 în clasament, cu un meci mai puţin disputat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și