Închide meniul

Andrea Compagno și Billel Omrani vor juca împreună în atacul FCSB-ului! Nicolae Dică, avertisment pentru rivalele din Liga 1: „Veți vedea!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 septembrie 2022, 23:32

Andrea Compagno și Billel Omrani vor juca împreună în atacul FCSB-ului! Nicolae Dică, avertisment pentru rivalele din Liga 1: „Veți vedea!

Andrea Compagno va face pereche cu Billel Omrani în atacul FCSB-ului

Andrea Compagno, în tricoul FCSB-ului / Hepta

Andrea Compagno și Billel Omrani vor juca împreună în atacul FCSB-ului. Anunțul a fost făcut chiar de antrenorul roș-albaștrilor, Nicolae Dică. Tehnicianul vicecampioanei pregătește un plan răsunător cu care să revitalizeze jocul echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un debut de sezon de coșmar în Liga 1. Clubul patronat de Gigi Becali se află abia pe locul 14, după primele 11 etape.

Andrea Compagno și Billel Omrani vor juca împreună în atacul FCSB-ului

Nicolae Dică își pune mari speranțe în Andrea Compagno și Billel Omrani, cei doi atacanți transferați recent de FCSB. Italianul a marcat deja două goluri pentru roș-albaștri, în timp ce Omrani încă n-a apucat să debuteze la noua echipă deoarece staff-ul FCSB-ului a considerat că se află în urmă cu pregătirea fizică.

Dică avertizează că pregătește un sistem de joc în care îi va folosi în același timp pe Compagno și Omrani, deși cei doi joacă pe același post, în centrul ofensivei.

„Când discut cu patronul echipei, el nu vine și-mi zice unde îl vede pe un jucător anume. Când ai un jucător ca Omrani, care a câștigat 5 campionate, îl ții rezervă? Dacă merită să joace în continuare, va rămâne titular.

Reclamă

Da, m-am gândit. Veți vedea! Da, se poate întâmpla și să avem două vârfuri, și să jucăm altfel. Dar important e să fie amândoi pe teren în același timp și Omrani să fie bine din punct de vedere fizic.

S-a antrenat foarte bine separat în această perioadă, cât și cu echipa. E pe drumul cel bun. Omrani poate juca și în dreapta sau stânga, nu e nicio problemă”, a spus Nicolae Dică, conform Digisport.

Billel Omrani va avea probleme de acomodare la FCSB! Raul Rusescu: „Fără să îi jignesc, CFR nu e Steaua”

Billel Omrani va avea probleme de acomodare la FCSB. Anunţul e făcut de Raul Rusescu, cel care susţine că presiunea este una mult mai mare la echipa lui Gigi Becali, decât la cea din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Omrani a câştigat cinci titluri cu CFR Cluj, dar vine cu 7-8 kilograme în plus la echipa lui Nicolae Dică. „Va ajunge la 90 de kilograme”, cel puţin aşa i-a promis antrenorului.

„Nu putem să contestăm lucrurile pe care Omrani le-a făcut. Putem doar să vedem ce va face şi de acum încolo. Într-adevăr, CFR a câştigat câteva campionate la rând. Trebuie să fim realişti. Fără să îi jignesc, CFR nu e Steaua. Şi lucrurile sunt diferite.

Lucrul ăsta (n.r. – kilogramele în plus) numai în România e o problemă. Nu cred că interesează pe cineva dacă un jucător are sau nu kilograme în plus. Important e ce face el, aportul lui pentru echipă”, a spus Raul Rusescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Billel Omrani

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Billel Omrani, transferul de titlu făcut de Gigi Becali la FCSB. Fostul preşedinte al LPF nu l-a menajat pe atacantul de 29 de ani, care are o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro.

„Lăsați-mă cu Omrani. În primul rand, puneți-l pe cântar, e mai gras ca mine. Nu poate fi fotbalist unul cu trei kilograme în plus. Pâna le dă jos, pierde tonusul muscular. Nu poate sa fugă, face 2-3 sprinturi și stă la umbră.

Între Omrani și Stoica, aș fi forțat cu Stoica. L-au curățat și pe ăsta! E așa un tip conflictual Omrani, a avut un conflict și cu Dan Petrescu. A avut o perioada bunicică, nu a avut niciodată una bună. Nu se va impune nicidecum titular.

Poate face unul, două, trei jocuri bune, pentru că orice fotbalist face așa, dar nu poate face mai multe la rând, cum face Olaru. Posibil să greșesc, nu sunt purtătorul adevărului absolut”, a declarat Dumitru Dragomir, citat de gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și