Închide meniul

Andrea Compagno ştie cum poate ajunge Juan Bauza la FCSB: „Şi eu aveam la fel!” Ce trebuie să se întâmple la negocierile dintre Gigi Becali şi Adrian Mititelu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2022, 9:29 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 12:54

Andrea Compagno ştie cum poate ajunge Juan Bauza la FCSB: „Şi eu aveam la fel! Ce trebuie să se întâmple la negocierile dintre Gigi Becali şi Adrian Mititelu

Andrea Compagno ştie cum poate ajunge Juan Bauza la FCSB

Andrea Compagno, după FCSB - Anderlecht 0-0 / Antena Sport

Andrea Compagno ştie cum poate ajunge Juan Bauza la FCSB. Atacantul transferat cu 1.5 milioane de euro de la FC U Craiova 1948 ar putea fi din nou coechipier cu „perla” lui Adrian Mititelu. Bauza este singurul jucător pe care şi-l mai doreşte Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu i-a „betonat” contractul sud-americanului, când a auzit de interesul vicecampioanei României. Patronul oltenilor i-a pus lui Bauza o clauză de reziliere de 8 milioane de euro. Chiar şi aşa, acesta ar putea ajunge să îmbrace tricoul roş-albastru.

Andrea Compagno ştie cum poate ajunge Juan Bauza la FCSB

Compagno este sigur că Adrian Mititelu îşi poate reduce pretenţiile financiare la negocieri. A amintit că aşa s-a întâmplat în momentul în care el a semnat cu FCSB.

E un jucător foarte bun (n.r. Juan Bauza), băiatul e foarte bun, dar nu e respectuos să zic dacă vine sau nu aici. Am colegi foarte buni şi nu-mi place să vorbesc. Opt milioane (n.r. clauza de reziliere a lui Bauza)? Nu ştiu cum… dar poate e un singur număr. Şi eu aveam 3 milioane (n.r. de euro) şi până la urmă m-a vândut pentru jumătate. Poate a pus 8 milioane şi după îl vinde pe 2.

(Reporter: Te-ai bucurat că nu ai avut şi tu o clauză atât de mare şi ai putut să pleci?) Nu mă interesează. Era 3 milioane, a plătit jumătate. Cu Bauza la fel, e opt milioane şi poate plăteşte jumătate. Asta e treaba patronului„, a declarat Andrea Compagno, după FCSB – Anderlecht 0-0.

Reclamă

Juan Bauza tocmai a fost convins să parafeze o nouă înţelegere cu gruparea din Bănie. „Clubul nostru este încântat să anunțe faptul că Pepe Bauza și-a prelungit contractul până în anul 2025”, a anunţat FC U Craiova 1948.

Gigi Becali, reacţie vehementă despre clauza de reziliere a lui Juan Bauza

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce a aflat că Adrian Mititelu i-a prelungit contractul lui Juan Bauza şi i-a fixat o clauză de 8 milioane de euro. Patronul lui FCSB şi-a luat deja gândul de la mijlocaşul argentinian.

Becali l-a felicitat pe finanţatorul lui FC U Craiova 1948 şi anunţă că îi e frică să se mai aşeze cu el la masa negocierilor. Se teme că Mititelu îi va cere cel puţin plata a jumătate din clauza de reziliere pentru a-l lăsa pe Bauza la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera a ratat şansa de a-l transfera pe mijlocaşul ofensiv al oltenilor în schimbul a 1.25 de milioane de euro, cât era vechea clauză. Becali a achitat 1.5 milioane de euro pentru golgheterul lui Mititelu, Andrea Compagno.

Adrian Mititelu s-a mișcat bine și foarte repede. Și eu aș fi procedat la fel în locul lui, deoarece este normal să îți protejezi marfa. Iar Bauza e o marfă foarte bună. E un fotbalist foarte bun. E clar că acum am șanse mici să îl mai aduc la FCSB pe o sumă mai mică față de cât dădusem pe Compagno.

Prima clauză o puteam plăti fără discuții, dar clauza asta de opt milioane nu o achit nici picat cu ceară. Nu dau opt miliaone pe Bauza că nu sunt nebun, iar Bauza nu e Maradona. Că aș încerca să îi fac o întrebare de preț lui Mititelu pentru Bauza e o altă poveste, dar parcă îl aud că îmi cere de la patru milioane de euro în sus, iar eu nu dau banii ăștia pentru un jucător din Liga 1″, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Cu puţin înainte ca Juan Bauza să semneze un nou contract cu FC U Craiova 1948, Marius Croitoru nu îşi explica cum ar putea patronul lui FCSB să îl convingă pe Bauza cu un salariu anual de 250.000 de euro. Antrenorul oltenilor e sigur că fotbalistul sud-american nu ar renunţa la FC U Craiova 1948 pentru o diferenţă de 50.000 de euro.

Recomandări
  • Andrea Compagno îl aşteaptă şi pe Juan Bauza la FCSB
  • iFight Heroes este azi, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45a

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și