Închide meniul

Andrea Compagno va primi un salariu fabulos în China! Detalii din contractul de nerefuzat care i-a grăbit plecarea de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 februarie 2024, 11:42

Reclamă
Andrea Compagno va primi un salariu fabulos în China! Detalii din contractul de nerefuzat care i-a grăbit plecarea de la FCSB

Andrea Compagno va primi un salariu fabulos în China

Andrea Compagno, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Andrea Compagno pleacă de la FCSB şi va primi un salariu fabulos în China. Atacantul în vârstă de 27 de ani a semnat cu Tianjin Tiger şi se va îmbogăţi la noua sa echipă. Gigi Becali nu îi putea plăti un astfel de salariu la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul liderului din Liga 1 a confirmat că l-a cedat pe golgheterul de sezonul trecut pentru 120.000 de euro. Suma este una surprinzătoare, în condiţiile în care italianul a fost cumpărat de la FCU Craiova pentru 1.5 milioane de euro.

Andrea Compagno va primi un salariu fabulos în China

Potrivit digisport.ro, Compagno s-a înţeles pentru un contract pe doi ani cu Tianjin. Salariul pe care îl va încasa este uriaş. Chinezii îi vor achita 900.000 de dolari (n.r. 850.000 de euro) pe sezon!

Este o lovitură financiară de proporţii pe care o va da Andrea Compagno. La FCSB, atacantul primea 180.000 de euro pe sezon. Italianul a fost dorit şi de Konyaspor, dar salariul propus de turci era mai mic. Este şi motivul pentru care a ales China, în condiţiile în care FCSB ar fi primit 450.000 de euro de la Konyaspor.

Gigi Becali a avut prima reacţie şi a dezvăluit că nu regretă că l-a vândut cu o sumă infimă pe atacantul cotat la 2.3 milioane de euro de Transfermarkt.

Reclamă

L-am dat cu 120.000 de euro. Ce am pierdut, nu am pierdut nimic… asta este la fotbal, nu contează. (Reporter: Luaţi alt atacant la FCSB?) Ce atacant? Nu iau niciun atacant. Am echipă, spulber tot! Dacă nu aveam echipă, da. Nici nu am unde să îi bag. Am trei atacanţi, am echipă, spulber tot! La revedere până în vară!„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Florinel Coman, David Miculescu, Luis Phelipe şi Alexandru Băluţă sunt jucătorii de la FCSB care pot juca pe postul de vârf împins.

Cei de la FCSB aveau opţiunea de a-i prelungi contractul în vară pentru încă doi ani, iar salariul italianului ar fi crescut în primul an până la 20.000 de euro lunar, iar în al doilea la 25.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno ajunsese rezervă la FCSB. Astfel, în acest sezon a reuşit 4 goluri în cele 23 de meciuri pe care le-a adunat în toate competiţiile.

Bănel Nicoliţă, şocat de de situaţia în care a ajuns Andrea Compagno la FCSB

Bănel Nicoliţă nu îşi putea explica de ce a ajuns Compagno să fie rezervă la FCSB. Se aştepta ca experienţa italianului să îşi spună cuvântul.

A venit pe bani mulți, a jucat fiind golgheterul campionatului și apoi să cazi direct așa în cap. În Compagno vedeam un jucător care să treacă mult mai ușor peste presiunea domnului Gigi. Puteam să văd alt copil și să spun da, presiunea l-a distrus și de asta nu mai are rezultate, dar la Compagno nu m-am așteptat.

La Craiova cu siguranță și domnul Mititelu punea presiunea mare pe echipă, a cedat prea ușor. Un atacant cu atâta calitate în fața porții, un jucător de echipă cu personalitate să cedeze așa ușor, nu mă așteptam. Într-adevăr, poți să spui, jocul ok pentru că la FCSB nu vin foarte mult cu centrări”, a spus Bănel Nicoliţă la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și