Închide meniul

Andrea Mandorlini vrea un fundaş italian la CFR Cluj! Anunţul presei din Italia

Alex Masgras Publicat: 29 iunie 2023, 15:52

Reclamă
Andrea Mandorlini vrea un fundaş italian la CFR Cluj! Anunţul presei din Italia

Andrea Mandorlini vrea un fundaş italian la CFR Cluj

Andrea Mandorlini, antrenorul lui CFR Cluj / ProfiMedia

Andrea Mandorlini vrea un fundaş italian la CFR Cluj! Presa din peninsulă a scris despre interesul antrenorului din Gruia pentru Andrea Tiritiello, fundaş central de 28 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tiritiello a evoluat sezonul trecut la Lucchese, formaţie din liga a treia din Italia. Jurnaliştii italieni de la La Nazione au scris despre interesul lui Mandorlini pentru fundaşul italian.

Andrea Mandorlini vrea un fundaş italian la CFR Cluj! Anunţul presei din Italia

„Mandorlini ar fi interesat de Andrea Tiritiello. Ce va face Lucchese acum? Va cere fundaşului să-şi respecte contractul existent sau îl va lăsa să plece?

Se poate cere ceva pentru transferul lui? Putem spune că este surprinzător că Lucchese nu a făcut nimic pentru a prelungi contractul unui jucător puternic, aşa cum este Tiritiello”, au scris cei de La Nazione, citaţi de sport.ro.

Tiritiello a ajuns la Lucchese în urmă cu un an, din postura de jucător liber de contract. El a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Livorno, Poggibonsi, Gavorrano, Tuttucuoio, Andria, Cosenza şi Francavilla. Transferul la CFR Cluj ar reprezenta prima experienţă în afara Italiei pentru fundaşul de 28 de ani.

Reclamă

Sezonul trecut, Tiritiello a fost om de bază la Lucchese, acolo unde a evoluat în 37 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 3 goluri. Potrivit transfermarkt.com, Tiritiello este cotat la 500.000 de euro.

Andrea Mandorlini nu s-a ținut de promisiune. Secundul a fost luat pe nepregătite

Andrea Mandorlini nu s-a ținut de promisiune. Alin Minteuan nu a rămas la CFR Cluj. Antrenorul secund a dezvăluit că tehnicianul echipei din Gruia, Andrea Mandorlini, nu va mai conta pe serviciile sale și astfel a fost îndepărtat de la echipă.

Antrenorul secund a declarat că a fost luat pe nepregătite, când a fost anunțat că nu va mai face parte din staff-ul fostei campioane. Minteuan a dezvăluit că a fost anunțat prin intermediul unui apel telefonic, iar acest lucru l-a deranjat foarte tare.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi s-au tăiat picioarele (n.r. – când a aflat), pentru că am muncit atâția ani la acest club. Nu mi-a plăcut faptul că cei din conducere mi-au transmis asta telefonic și nu m-au chemat la o discuție. Cu domnul Mandorlini am vorbit și inclusiv la conferința de presă a precizat că voi face parte din staff-ul său. A fost ceva frustrant. Acum caut o colaborare cu un nou club”, a spus Minteuan pentru gsp.ro.

Alin Minteuan și-a petrecut o mare parte din carieră la CFR Cluj, atât ca și fotbalist cât și ca membru al staff-ului. Acesta a jucat la echipa din Cluj între 1993 și 1997 și între 2005 și 2009. Din postura de jucător a reușit să câștige, alături de feroviari, un titlu de campion și o Cupă a României, ambele în sezonul 2007/2008.

După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Minteuan a mai petrecut 13 ani la formația din Gruia, perioadă în care a ocupat diferite poziții. Acesta a fost antrenor secund, interminar, dar și antrenor principal la echipa a 2-a a CFR-ului sau la echipa U19. În perioada în care a fost secund, acesta a lucrat și cu Andrea Mandorlini, în sezonul 2009/2010.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și