Închide meniul

Andrei Artean și Dragoș Nedelcu, dărâmați după FC U Craiova 1948 – Farul 4-0: „Am fost penibili”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 septembrie 2023, 23:50

Andrei Artean și Dragoș Nedelcu, dărâmați după FC U Craiova 1948 – Farul 4-0: Am fost penibili”

Andrei Artean și Dragoș Nedelcu, dărâmați după FC U Craiova 1948 - Farul 4-0:

Andrei Artean, în timpul unui meci / Profimediaimages

Andrei Artean și Dragoș Nedelcu, dărâmați după FC U Craiova 1948 – Farul 4-0. Cei doi jucători au reacționat după înfrângerea usturătoare din partida cu FC U Craiova 1948. Partida a contat pentru etapa a 8-a a noului sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii lui Adrian Mititelu au învins-o categoric pe campioana României, cu scorul de 4-0. Pentru formația din Bănie au marcat: Van Durmen, Albu, Baeten și Bauza.

Andrei Artean și Dragoș Nedelcu, dărâmați după FC U Craiova 1948 – Farul 4-0. Ce i-a lipsit campioanei în partida din Bănie

Andrei Artean și Dragoș Nedelcu au vorbit despre eșecul din partida de la Craiova. La primul meci de la eliminarea din cupele europene, Farul Constanța a pierdut categoric meciul cu FC U Craiova 1948.  Artean s-a arătat foarte dezamăgit de prestația echipei sale.  Acesta a menționat că nu se aștepta ca echipa să arate așa și că așteaptă pauza competițională, pentru ca fotbaliștii legitimați la campioana României să își revină după această perioadă încărcată.

„Nu știu dacă pot găsi explicații. Nu credeam că echipa poate să arate așa, veneam după eliminarea din cupele europene, mister ne-a spus că anul s-a încheiat pentru noi, am început un nou an.

Trebuia să începem cu dreptul, să dăm uitării meciurile trecute. Am fost penibili, chiar am fost penibili.

Reclamă

Știam că întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători de mare calitate. Nu ne așteptam totuși să jucăm atât de slab. Trebuie să arătăm cu totul altfel și să câștigăm meciul ăsta.

Nu știu dacă va fi benefică această pauză, dar avem nevoie de puțin timp liber, s-au acumulat multe meciuri, dar nu e o scuză lucrul acesta”, a spus Artean, pentru digisport.ro.

Dragoș Nedelcu: „Va trebui să muncim foarte mult”

De cealaltă parte, Dragoș Nedelcu este de părere că, după acest rezultat, echipa va trebui să muncească mult mai mult, pentru a rezolva toate problemele existente în prezent. Potrivit jucătorului, principala problemă a campioanei României este faza de apărare.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ne-am ridicat deloc la nivelul meciului. Știam că au o echipă cu niște jucători de foarte mare calitate, ei știu de ce nu au serii mai bune. Trebuie să ne vedem de problemele noastre totuși, nu pot să găsesc cuvinte pentru prestația din seara asta.

Pot spune că am fost foarte dezamăgiți după eliminarea din Europa, am simțit că puteam face ceva foarte important pentru noi, dar nu am reușit. În campionat avem foarte multe goluri primite, în această pauză trebuie să punem bine la punct faza defensivă.

Eu știu sigur că rezultatul acesta va schimba niște lucruri la echipă. Va trebui să muncim foarte mult, să ne ridicăm nivelul și să fim echipa de anul trecut. Înafară de Alibec ne lipește doar Borza, nu avem nicio scuză să ne ridicăm nivelul”, a spus Nedelcu, pentru sursa citată anterior.

În urma acestui rezultat, campioana României se află pe poziția a 9-a în clasamentul Ligii 1, cu 9 puncte obținute după 7 partide jucate. De cealaltă parte, oltenii lui Adrian Mititelu e află pe locul 8, cu același număr de puncte ca și echipa lui Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și