Închide meniul

Andrei Borza, gol uluitor în FC U Craiova 1948 – Farul! Fundaşul de 16 ani al „Regelui”, reuşită de la 30 de metri pe „Ion Oblemenco”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2022, 22:04

Andrei Borza, gol uluitor în FC U Craiova 1948 – Farul! Fundaşul de 16 ani al „Regelui, reuşită de la 30 de metri pe „Ion Oblemenco

Andrei Borza a reuşit să egaleze în FC U Craiova 1948 - Farul

Andrei Borza, în timpul meciului dintre FC U Craiova 1948 şi Farul/ Captură Orange Sport

Andrei Borza a reuşit un gol fantastic în FC U Craiova 1948 – Farul. Fundaşul stânga a egalat în partida de pe „Ion Oblemenco”, printr-o execuţie de generic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul s-a văzut condusă încă din debutul partidei cu oltenii patronaţi de Adrian Mititelu. Trupa „Regelui” a încasat gol în minutul 10, de la William Baeten, însă Andrei Borza a reuşit să egaleze până la finalul reprizei.

Andrei Borza, gol uluitor în FC U Craiova 1948 – Farul

Andrei Borza a avut o execuţie magistrală în partida cu FC U Craiova 1948. Fundaşul stânga de doar 16 ani a reuşit să egaleze, cu un gol de la aproximativ 30 de metri. Răzvan Popa, portarul oltenilor, nu a avut nicio şansă în faţa „perlei” lui Gică Hagi.

Până la faza golului, Andrei Borza a avut o ratare uriaşă. În minutul 28, fundaşul a şutat din prima, din cornerul executat de Constantin Grameni, însă voleul său a fost respins in extremis de portarul oltenilor.

Golul reuşit de Andrei Borza, în FC U Craiova 1948 - Farul
Andrei Borza, gol fabulos în FC U Craiova 1948 – Farul/ Captură Orange Sport
Andrei Borza a marcat un gol fabulos în FC U Craiova 1948 - Farul
Golul reuşit de Andrei Borza, în FC U Craiova 1948 – Farul/ Captură Orange Sport

Andrei Borza a fost titularizat în premieră de Gică Hagi, în Liga 1. Fundaşul a mai bifat 11 partide în campionat, pe parcursul întregului sezon, şi a fost integralist în meciul din Cupa României, cu CSM Alexandria. Tânărul jucător se află la primul gol al sezonului.

Reclamă

The Guardian a descoperit noua perlă a lui Gică Hagi!

The Guardian a descoperit noua perlă a lui Gică Hagi, de la Farul Constanța. Într-un articol dedicat jucătorilor tineri din noua generație, la categoria 2005, britanicii l-au remarcat pe Andrei Borza.

”Borza n-are nici 17 ani încă, dar joacă în prima ligă din România, la formația lui Gheorghe Hagi. Comparat deseori cu un alt fost căpitan al României, Cristi Chivu, datorită abilităților sale cu mingea în apărare, Borza a început ca atacant, înainte de a trece mijlocaș și în final fundaș stânga, după ce Hagi însuși a vorbit cu jucătorul despre asta.

O prezență constantă la naționalele de juniori, el e descris de antrenorul U17 Daniel Mogoșanu ca `perfect echipat pentru postul său. Are toate calitățile unui fundaș stânga. E un apărător bun, are și abilități ofensive, muncește mult, are viteză, controlează excelent mingea. E un profesionist chiar și la această vârstă, face tot ce i se cere pe teren și în afara lui`”, au scris englezii, citați de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce spune „Regele” de Andrei Borza

„Un jucător de la Farul, ajunge să scrie în Anglia despre el. E 2005. Pentru mine e normal să joace. E un lucru pentru care Constanţa trebuie să bucure. Mai ales în perioda asta mai grea pentru fotbalul românesc. Încerc să îi dau spaţiu, în fiecare zi e mai bun. Va veni şi momentul în care va deveni titular”, a spus Hagi.

”L-am văzut eu acum la meciul naţionalei de juniori 2004 născuţi, el fiind 2005, noiembrie. Au jucat miercuri cu Letonia, în turneul de calificare pentru Elite, şi într-adevăr e un jucător interesant.

Are şi un fizic frumos, un stâng bun… Bine, echipa aia nu cred că e o generaţie reuşită, cei născuţi 2004, dar el clar a ieşit în evidenţă, fiind cu un an şi ceva mai mic”, a spus și Mihai Stoica, fermecat de Andrei Borza.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și