Închide meniul

Andrei Borza, gafe în lanţ în FC U Craiova 1948 – Rapid! Dan Şucu, împietrit în tribune! Bergodi, criză de nervi pe margine

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2023, 22:21

Reclamă
Andrei Borza, gafe în lanţ în FC U Craiova 1948 – Rapid! Dan Şucu, împietrit în tribune! Bergodi, criză de nervi pe margine

Andrei Borza, gafe în lanţ în FC U Craiova 1948 - Rapid

Andrei Borza, Dan Şucu şi Cristiano Bergodi, în FC U Craiova 1948 - Rapid/ Colaj Capturi Orange Sport

Andrei Borza a comis gafe în lanţ în duelul dintre FC U Craiova 1948 şi Rapid. Oltenii au deschis scorul încă din minutul 4, după ce fundaşul de 17 ani a pierdut balonul la mijlocul terenului. Faza l-a „împietrit” pe Dan Şucu, în tribunele arenei „Ion Oblemenco”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 şi Rapid se duelează într-un meci din etapa a şaptea de Liga 1. Partida este în format live text, pe AS.ro.

Andrei Borza, gafe în lanţ în FC U Craiova 1948 – Rapid

Andrei Borza a fost titularizat din nou de către Cristiano Bergodi, după ce a debutat la Rapid în duelul din runda precedentă, cu Farul. Fundaşul stânga de 17 ani a greşit în minutul patru al duelului cu FC U Craiova 1948, fază în urma căreia oltenii au deschis scorul.

Jibril Ibrahim l-a deposedat pe Borza, pasându-i ulterior lui Baeten. Mijlocaşul i-a pasat superb lui Aurelian Chiţu, de la mijlocul terenului. Atacantul oltenilor a preluat şi a înscris în cele din urmă.

În momentul în care oltenii sărbătoareau golul, Dan Şucu a fost suprins în tribunele arenei. Golul încasat de echipa sa l-a „împietrit” pe acţionarul majoritar al giuletenilor.

Reclamă

Tot după gafa lui Andrei Borza, Cristiano Bergodi a făcut o criză de nervi pe marginea terenului. Tehnicianul italian al trupei de sub Grant gesticula extrem de nervos, fiind nemulţumit de golul încasat de echipa sa, încă din startul meciului.

Ulterior, la patru minute distanţă după golul marcat de Chiţu, Andrei Borza a gafat din nou. De data aceasta, fundaşul de 17 ani a respins greşit o centrare a lui Mascarenhas, iar balonul a ajuns ulterior la Ibrahim, care în cele din urmă a şutat pe lângă poarta lui Horaţiu Moldovan.

Marko Dugandzic a reuşit să egaleze în minutul 21. Atacantul croat a înscris dintr-un penalty acordat graţie intervenţiei VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid ţinteşte prima victorie contra celor de la FC U Craiova 1948. Un singur rezultat de egalitate au înregistrat giuleştenii în cele opt dueluri cu oltenii lui Adrian Mititelu, în rest fiind învinşi de fiecare dată.

Marko Dugandzic, uluit de Andrei Borza după Rapid – Farul 3-1

Marko Dugandzic este uluit de Andrei Borza după meciul Rapid – Farul, scor 3-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. Noul fundaş stânga al lui Cristiano Bergodi a debutat în tricoul giuleştenilor şi a fost ovaţionat de întreg stadionul.

”E o victorie foarte importantă, trei puncte importante, după o perioadă nu prea bună. Am crezut în noi, am dat tot ce am avut mai bun, cred că am meritat victoria. E dificil de spus, dar cred că din primul minut am intrat diferit în meci, am jucat sus, ne-am creat ocazii, cred că puteam marca mai mult, dar e important că am obținut victoria. Credem în noi, credem în ce ne spune antrenorul și mergem înainte.

Suntem jucători profesioniști, trebuie să dăm tot ce avem mai bun. E important că în fiecare săptămână avem șansa să jucăm și să câștigăm. Așa e fotbalul, e rapid, nu trebuie să fii trist pentru jocurile mai slabe. E important să mergi înainte. Am făcut-o și suntem foarte fericiți.

Borza e incredibil, are 17 ani. Toți am jucat foarte bine. Sper că vom juca în continuare la fel”, a declarat Marko Dugandzic la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și