Închide meniul

Marko Dugandzic, uluit de Andrei Borza după Rapid – Farul 3-1: „Este incredibil la 17 ani!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2023, 21:17

Reclamă
Marko Dugandzic, uluit de Andrei Borza după Rapid – Farul 3-1: „Este incredibil la 17 ani!

Marko Dugandzic, uluit de Andrei Borza după Rapid - Farul 3-1

Marko Dugandzic şi Andrei Borza / Hepta

Marko Dugandzic este uluit de Andrei Borza după meciul Rapid – Farul, scor 3-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. Noul fundaş stânga al lui Cristiano Bergodi a debutat în tricoul giuleştenilor şi a fost ovaţionat de întreg stadionul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a pus capăt seriei de trei meciuri fără victorie în Liga 1. Marko Dugandzic a impresionat în tricoul giuleştenilor şi a reuşit un gol şi un assist. A revenit pe primul loc în topul celor mai buni marcatori din campionatul României, cu 5 goluri.

Marko Dugandzic este uluit de Andrei Borza

La finalul partidei, Duganzic l-a lăudat pe Andrei Borza, puştiul minune transferat de la Farul. Fundaşul de 17 ani a fost titular chiar împotriva fostei sale echipe şi a fost ovaţionat minute în şir de fanii Rapidului.

E o victorie foarte importantă, trei puncte importante, după o perioadă nu prea bună. Am crezut în noi, am dat tot ce am avut mai bun, cred că am meritat victoria. E dificil de spus, dar cred că din primul minut am intrat diferit în meci, am jucat sus, ne-am creat ocazii, cred că puteam marca mai mult, dar e important că am obținut victoria. Credem în noi, credem în ce ne spune antrenorul și mergem înainte.

Suntem jucători profesioniști, trebuie să dăm tot ce avem mai bun. E important că în fiecare săptămână avem șansa să jucăm și să câștigăm. Așa e fotbalul, e rapid, nu trebuie să fii trist pentru jocurile mai slabe. E important să mergi înainte. Am făcut-o și suntem foarte fericiți.

Reclamă

Borza e incredibil, are 17 ani. Toți am jucat foarte bine. Sper că vom juca în continuare la fel”, a declarat Marko Dugandzic la digisport.ro.

Vreau să-l felicit pe Andrei Borza. A jucat incredibil acest copil. E incredibil să joci atât de bine în primul tău meci de pe Giulești„, a spus şi Horaţiu Moldovan.

Rapid a obţinut a doua victorie stagională şi a urcat pe loc de podium. Giuleştenii au 8 puncte şi sunt pe locul 6 în clasamentul Ligii 1. Jucătorii lui Cristiano Bergodi le-au depăşit pe CFR Cluj şi Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Rapid urmează duelul din deplasare cu FC U Craiova 1948, care a rămas fără antrenor după plecarea lui Nicolae Dică. Farul are meci în play-off-ul Conference League cu HJK Helsinki. După, îşi va încerca forţele în campionat cu Universitatea Craiova.

Rapid Bucureşti – Farul Constanţa 3-1, în etapa a 6-a a Ligii 1

Meciul nu a început bine pentru Farul. Echipa lui Hagi a fost nevoită să schimbe încă din primele minute ale meciului, după ce Mihai Popescu s-a accidentat. Rapid a avut un start bun, însă constănţenii au preluat controlul şi în minutul 17 Horaţiu Moldovan a intervenit incredibil la două şuturi consecutive trimise de Grameni şi de Carnat.

Cei care au marcat însă au fost giuleştenii. În minutul 34 a deschis scorul Emmers, cu o bombă de la marginea careului, iar în minutul 38 Dugandzic a făcut 2-0 din pasa lui Funsho Bambgoye. Farul a redus din diferenţă în minutul 78, după şutul superb al lui Mazilu, dar giuleştenii au mai înscris odată, prin Alexandru Ioniţă, după o cursă impetuoasă, în minutul 88 şi Rapid s-a impus cu 2-1, urcând pe locul 6, cu 8 puncte, în timp ce Farul, cu 6 puncte, se află pe poziţia a 10-a.

RAPID: H. Moldovan – Braun (Onea 64), Săpunaru, P. Iacob, Borza – Emmers (Kait 76), Oaidă (Al. Albu 81), Borja Valle (Al. Ioniţă 76) – Funsho Bamgboye, Dugandzic, Petrila (Papeau 64). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

FARUL: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu (K. Boli 7), Kiki (Dussaut 65) – Artean (Nedelcu 66), T. Băluţă, Grameni (Vînă 65) – Ad. Mazilu, Carnat, E. Sali (Budescu 71). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Cristiano Bergodi 54, Dugandzic 57 / Artean 8, Grameni 13, Larie 33

Arbitri: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu, Ovidiu Artene – Marcel Bîrsan

Reclamă

Arbitri VAR: Cătălin Popa – George Florin Neacşu

Observator: Aron Huzu

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și