Închide meniul

Andrei Burcă a tras un semnal de alarmă, după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Trebuie să ne dea de gândit!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 februarie 2023, 23:42

Andrei Burcă a tras un semnal de alarmă, după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Trebuie să ne dea de gândit!

Andrei Burcă, fericit după Petrolul - CFR Cluj 2-5

Andrei Burcă / Profimedia

Andrei Burcă a tras un semnal de alarmă după ce CFR Cluj a fost învinsă de FCSB, în derby-ul ultimei runde din Liga 1. Fundaşul campioanei a recunoscut că roş-albaştrii au avut numeroase ocazii în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a ratat şansa de a se distanţa faţă de FCSB. Clujenii au pierdut cu scorul de 1-0, Malcom Edjouma marcând golul victoriei pe final de meci, în minutul 88.

Andrei Burcă trage un semnal de alarmă, după CFR Cluj – FCSB 0-1

Andrei Burcă s-a declarat nemulţumit de rezultatul obţinut de CFR Cluj, în derby-ul „de foc” cu FCSB. Internaţionalul român susţine că roş-albaştrii au început perfect partida, şi susţine că echipa sa s-a trezit abia după pauză.

Totodată, în privinţa luptei la titlu, Burcă a declarat că CFR Cluj trebuie să înveţe din sezonul trecut, când deşi a avut 14 puncte avans, a câştigat campionatul pe final de sezon.

„Am avut două ocazii foarte mari. Şi apoi a venit acea fază din minutul 88. Mergem acasă fără niciun punct. Mă interesează să nu luăm gol. Trebuie să ne dea de gândit. Consider că a doua repriză am controlat-o. Au avut câteva ocazii importante în prima repriză, trebuie să recunoaştem. Un rezultat de egalitate ar fi fost corect.

Reclamă

Şi anul trecut am avut 14 puncte, şi ne-am luptat aproape până în ultima etapă. Toată lumea se poate încurca. Trebuie să mergem la Craiova cu capul sus, şi după urmează meciul cu Lazio”, a declarat Andrei Burcă, pentru digisport.ro.

Ştefan Târnovanu, în al nouălea cer după CFR Cluj – FCSB 0-1

Ştefan Târnovanu este în al nouălea cer, după ce FCSB a reuşit să o învingă pe CFR Cluj, cu scorul de 1-0. Portarul vicecampioanei susţine că roş-albaştrii sunt candidaţi la titlu, după victoria din Gruia.

Ştefan Târnovanu s-a declarat extrem de fericit după victoria roş-albaştrilor din Gruia. Portarul bucureştenilor a declarat că echipa sa a meritat victoria, având numeroase ocazii în prima repriză.

Reclamă 4 / 0/3

În acest context, Târnovanu l-a felicitat pe portarul clujenilor, Scuffet, pentru numeroasele parade din primele 45 de minute.

„După înfrângerea din ultimul meci, cu Farul, distanţa s-a mărit. Dar după meciul din aceasta seară, ne-am apropiat iar. Am meritat victoria în această seară. Atmosfera a fost un foarte bună.Am încercat să fiu cât mai concentrat. Simţeam că vom da gol, mai ales după prima repriză când am avut multe ocazii, îl felicit pe această cale pe Scuffet.

Bucurie mare în vestiar, am cântat, mergem mâine la Bucureşti şi ne pregătim pentru ce urmează.

Candidaţi la titlu am fost în fiecare an. Depinde doar de noi. Am fost la un pas să jucăm finala. Sperăm să menţinem aceeaşi linie bună, şi cu siguranţă ne vom lupta la campionat”, a declarat Ştefan Tânovanu, pentru digisport.ro.

Malcom Edjouma, după CFR Cluj – FCSB 0-1: „E greu să îi dai gol CFR-ului! A fost foarte frig”

Malcom Edjouma a fost în culmea fericirii după CFR Cluj – FCSB 0-1. Malcom Edjouma a marcat singurul gol al derby-ului cu CFR Cluj. Mijlocaşul celor de la FCSB a finalizat cu eleganţă o pasă perfectă venită de la Octavian Popescu.

„Sunt fericit şi este o victorie de 3 puncte. A fost extrem de dificil să dau gol pentru că CFR Cluj are o defensivă foarte bună. Sunt fericit că am reuşit să dau golul victoriei. Fiecare meci este important, acum ne gândim deja la viitorul meci. A fost foarte frig. Eu cred că a fost prea frig„, a spus Malcom Edjouma la digisport.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB Vezi toate știrile
Citește și