Închide meniul

Ştefan Târnovanu, în al nouălea cer după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Ne vom lupta la campionat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 februarie 2023, 23:26

Ştefan Târnovanu, în al nouălea cer după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Ne vom lupta la campionat!

Ştefan Târnovanu, în al nouălea cer după CFR Cluj - FCSB 1-0

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ştefan Târnovanu este în al nouălea cer, după ce FCSB a reuşit să o învingă pe CFR Cluj, cu scorul de 1-0. Portarul vicecampioanei susţine că roş-albaştrii sunt candidaţi la titlu, după victoria din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a apropiat de rivala CFR Cluj, după victoria cu scorul de 1-0 din Gruia. Malcom Edjouma a fost „eroul” roş-albaştrilor, şi a marcat golul victoriei, în minutul 88.

Ştefan Târnovanu, în al nouălea cer după CFR Cluj – FCSB 0-1

Ştefan Târnovanu s-a declarat extrem de fericit după victoria roş-albaştrilor din Gruia. Portarul bucureştenilor a declarat că echipa sa a meritat victoria, având numeroase ocazii în prima repriză.

În acest context, Târnovanu l-a felicitat pe portarul clujenilor, Scuffet, pentru numeroasele parade din primele 45 de minute.

„După înfrângerea din ultimul meci, cu Farul, distanţa s-a mărit. Dar după meciul din aceasta seară, ne-am apropiat iar. Am meritat victoria în această seară. Atmosfera a fost un foarte bună.Am încercat să fiu cât mai concentrat. Simţeam că vom da gol, mai ales după prima repriză când am avut multe ocazii, îl felicit pe această cale pe Scuffet.

Reclamă

Bucurie mare în vestiar, am cântat, mergem mâine la Bucureşti şi ne pregătim pentru ce urmează.

Candidaţi la titlu am fost în fiecare an. Depinde doar de noi. Am fost la un pas să jucăm finala. Sperăm să menţinem aceeaşi linie bună, şi cu siguranţă ne vom lupta la campionat”, a declarat Ştefan Tânovanu, pentru digisport.ro.

Malcom Edjouma, după CFR Cluj – FCSB 0-1: „E greu să îi dai gol CFR-ului! A fost foarte frig”

Malcom Edjouma a fost în culmea fericirii după CFR Cluj – FCSB 0-1. Malcom Edjouma a marcat singurul gol al derby-ului cu CFR Cluj. Mijlocaşul celor de la FCSB a finalizat cu eleganţă o pasă perfectă venită de la Octavian Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt fericit şi este o victorie de 3 puncte. A fost extrem de dificil să dau gol pentru că CFR Cluj are o defensivă foarte bună. Sunt fericit că am reuşit să dau golul victoriei. Fiecare meci este important, acum ne gândim deja la viitorul meci. A fost foarte frig. Eu cred că a fost prea frig„, a spus Malcom Edjouma la digisport.ro.

FCSB, fără schimbări la pauză în derby-ul cu CFR Cluj! De când nu s-a mai întâmplat asta la echipa lui Gigi Becali

FCSB, fără schimbări la pauză în derby-ul cu CFR Cluj. Roș-albaștrii s-au întors de la vestiare în aceeași formulă ca în prima repriză, în meciul cu campioana României din runda a 24-a din Liga 1.

A devenit deja o obișnuință ca FCSB să efectueze cel puțin o schimbare la pauza meciurilor, la ordinul lui Gigi Becali. Patronul vicecampioanei a recunoscut în nenumărate rânduri că el este cel care comandă schimbările realizate de antrenor.

„Strategia” din tabăra FCSB-ului nu a fost folosită însă și duminică seară, la derby-ul cu CFR Cluj. Jucătorii lui Mihai Pintilii și Leo Strizu au revenit pe teren în aceeași formulă, pentru repriza a doua din Gruia.

Echipa de start a FCSB-ului: Târnovanu – Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Cordea, Compagno, Oct.Popescu.

Prima modificare din echipa FCSB-ului a fost efectuată abia în minutul 66, când David Miculescu a fost aruncat în luptă în locul lui Andrea Compagno.

Ultimul meci în care primul „11” al FCSB-ului a rămas intact după pauză a avut loc pe 13 noiembrie 2022. Mai precis, în partida cu FC U Craiova 1948, din deplasare. Formația bucureșteană a câștigat cu 2-0, iar scorul final a fost stabilit încă din minutul 26.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și