Închide meniul

Andrei Burcă, ”săgeți” pentru Florin Tănase&co: ”Înseamnă că sunt ipocriți și mint!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2022, 14:45

Andrei Burcă, ”săgeți” pentru Florin Tănase&co: ”Înseamnă că sunt ipocriți și mint!”

Florin Tănase, dărâmat după FC Voluntari - FCSB 2-2

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Andrei Burcă a lansat ”săgeți” către Florin Tănase&co, rivalii săi de la FCSB. Totul a pornit de la declarația căpitanului roș-albaștrilor, care a anunțat că nu se va uita la meciul care a decis titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Stâlpul” apărării campioanei României îl contrazice pe Florin Tănase și anunță că se uită la toate meciurile rivalilor. Andrei Burcă consideră acest lucru perfect normal, spre deosebire de rivalul său.

Andrei Burcă, ”săgeți” pentru Florin Tănase&co

„Eu nu sunt ipocrit. Întodeauna mă uit la meciurile contracandidatelor, pentru că vreau să văd cum joacă, să știu la ce mă aștept când joc contra lor.

Și în al doilea rând, e în interesul meu să se încurce. Cine îmi spune mie că celalalte echipe nu se uită la noi și nu vor să ne încurcăm, înseamnă că sunt ipocriți și mint”, a declarat Andrei Burcă, potrivit sport.ro.

Florin Tănase: ”Eu nu mă uit la meciul CFR-ului!

Căpitanul lui FCSB a anunțat că nu vrea să se uite la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova, la finalul căruia gruparea din Gruia a câștigat al 5-lea titlu la rând.

Reclamă

„Nu am apucat să vorbim, suntem toţi supăraţi, erau toţi cu capul pământ în vestiar. Trebuie să câştigăm la anul. Eu nu mă uit la meciul CFR-ului. Nu e superstiţie, pur şi simplu nu îmi place să mă uit. Voi afla la final„, a mai spus căpitanul lui FCSB după FC Voluntari – FCSB 2-2.

Cu 20 de goluri stagionale marcate, Tănase a ratat din nou titlul. Din 2015 nu a mai câştigat FCSB titlul.

Dezamăgire. Suntem dezamăgiţi, am primit un gol pe final de meci. Păcat de munca noastră, puteam să jucăm cu trofeul pe masă, dar din păcate am luat un gol care am înţeles că a venit dintr-o poziţie de ofsaid. Nu am văzut reluarea.

Reclamă 4 / 0/3

Rămâne de văzut ce vor face mâine cei de la Craiova. Am avut 2-1, poate trebuia să fim şi noi puţin mai şmecheri, să tragem de timp. Asta este, când conduci cu 2-1 până în minutele de final şi iei un gol din ofsaid… ne pare rău pentru suporteri, puteam să-i facem fericiţi în acest an. 

După ce am marcat golul de 2-1 nu am gestionat cum trebuie. Ei au fost motivaţi, au jucat, noi trebuia să câştigăm, nu am făcut-o, acum aşteptăm să vedem ce face CFR. Eram aproape… să te încurci în penultima etapă iar e frustrant. Dar asta este, trebuie să o luăm de la capăt. Anul viitor să nu… (Reporter: Mai ai puterea să o iei de la capăt?) Păi ce să fac? Nu ai voie să te egaleze în ultimele minute„, a declarat Florin Tănase pentru digisport.ro.

Câţi bani primeşte CFR Cluj pentru câştigarea titlului în Liga 1

Jucătorii lui Dan Petrescu au devenit campionii României pentru al cincilea an la rând şi pentru a 8-a oară în istoria clubului. Au lăsat-o din nou fără trofeu pe FCSB şi vor încasa o sumă uriaşă. 

Gruparea din Gruia va fi recompensată de LPF cu peste 2.5 milioane de euro. Lovitura cu adevărat importantă o poate da în cupele europene, acolo câştigarea campionatului îi asigură lui CFR Cluj prezenţa în preliminariile UEFA Champions League. 

Prima tranşă din bani va fi virată de Ligă, în conturile lui CFR, în luna iulie. În total, ardelenii vor primi 2.640.000 de euro. Pe locul secund, FCSB va primi 2.540.000 de euro, iar Universitatea Craiova 2.350.000 de euro. Ocupanta locului 4, care se va decide între FC Voluntari şi Farul, va primi 2.100.000 de euro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și