Închide meniul

Andrei Chivulete, delegat la un derby după ce a oprit meciul Sepsi – FC U Craiova 1948!

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 februarie 2023, 15:32

Andrei Chivulete, delegat la un derby după ce a oprit meciul Sepsi – FC U Craiova 1948!

Andrei Chivulete

Andrei Chivulete arată cartonașul galben în timpul unui meci / Hepta

Andrei Chivulete, delegat la un derby după ce a oprit meciul Sepsi – FC U Craiova 1948! „Centralul” a fost în centrul atenției după ce a suspendat meciul de la Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul a avut însă acoperire regulamentară și va conduce un nou duel în Liga 1. Derby-ul de luni seara dintre Farul și Universitatea Craiova va fi arbitrat de Andrei Chivulete.

Andrei Chivulete, delegat la un derby după ce a oprit meciul Sepsi – FC U Craiova 1948!

La 8 zile după controversata decizie de la Sfântu Gheoghe, Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) l-a delegat pe Andrei Chivulete la un nou meci de Liga 1, chiar la un derby!

„Centralul” o va arbitra pe cealaltă formație din Craiova, Universitatea, în duelul de „5 stele” împotriva Farului lui Gică Hagi. Duelul va avea loc luni, 6 februarie, de la 20:00 și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro.

La meciul de la Ovidiu, Chivulete va fi ajutat de la margine de asistenții Sebastian Gheorghe și Andrei Constantinescu. Arbitru de rezervă va fi Ionuț Coza.

Reclamă

Gigi Becali l-a făcut praf pe Andrei Chivulete, după scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova: „Băi, ai ceva la cap?”

Meciul din etapa a 23-a din Liga 1 a fost suspendat în minutul 26, din cauza scandărilor venite din sectorul ocupat de fanii olteni. Chivulete a urmat procedura „în 3 pași”, iar la cea de-a 3-a întrerupere a partidei a trimis definitiv jucătorii la vestiare.

Gigi Becali este de partea lui Adrian Mititelu. Patronul FC U Craiova 1948 s-a dezis de proprii suporteri și nu înțelege de ce echipa este pedepsită din cauza lor.

Mititelu a anunțat că va interzice accesul fanilor la meciurile de pe teren propriu pe perioadă nedeterminată.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a urmărit scandalul xenofob de la Sfântu Gheorghe și a tras concluzia. Patronul FCSB l-a criticat dur pe Andrei Chivulete pentru că a oprit partida.

Acum, latifundiarul din Pipera propune ca ambele echipe să piardă cu 3-0, „la masa verde”.

„Ce treabă are omul (n.r. – Adrian Mititelu)? Omul a zis că nu-l interesează suporterii, nu are nevoie de bilete. Dacă vorbim la modul general… băi, Chivulete, ai ceva la cap? Oprești, Jandarmeria, afară! Erau 200. Dă-i afară și continuă meciul, mă.

Ce e aia că pierzi meciul cu 3-0? Dacă e să piardă, să piardă și ăia, și ăia, așa cum zice Mititelu. Asta dacă vrem să avem logică”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și