Închide meniul

Andrei Cordea, anunț războinic înainte de FCSB – Rapid: „Nu sunt favoriți, jucăm acasă!”. Ce a spus despre Nicolae Dică

Cosmin Cioboată Publicat: 4 noiembrie 2022, 0:32

Reclamă
Andrei Cordea, anunț războinic înainte de FCSB – Rapid: „Nu sunt favoriți, jucăm acasă!. Ce a spus despre Nicolae Dică

Andrei Cordea, FCSB

Andrei Cordea, într-un interviu / Hepta

Andrei Cordea a făcut un anunț războinic înaintea derby-ului FCSB – Rapid, din etapa următoare a Ligii 1. Atacantul roș-albaștrilor s-a arătat extrem de dezamăgit de faptul că echipa sa a încheiat grupa din Conference League pe ultimul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă fără drept de apel de West Ham, scor 0-3, în ultima rundă a grupelor, și a devenit echipa cu cele mai multe goluri încasate în Conference League și Europa League.

Andrei Cordea, anunț războinic înainte de FCSB – Rapid

Andrei Cordea își dorește ca FCSB să treacă repede peste umilința din Conference League și să se concentreze pe campionat. Căpitanul roș-albaștrilor din prima repriză a meciului cu West Ham spune că Rapid nu are cum să fie favorită în duelul „de foc” de duminică.

În plus, Cordea a vorbit despre fostul antrenor, Nicolae Dică, și interimarul Mihai Pintilii, care a condus FCSB în partida cu West Ham.

„Cred că ăsta a fost declicul. Jucătorii care au venit de la echipa lor secundă și-au dorit foarte mult să demonstreze, iar azi au jucat mai bine decât noi. Cred că, dacă în primele două meciuri (n.r. – cu West Ham, 1-3, și Anderlecht, 0-0), nu eram dezavantajați și luam cele 6 puncte, acum situația era altfel.

Reclamă

Ne dorim să îi facem mândri de noi (n.r. – pe suporteri), în această grupă n-am reușit foarte mult să-i ajutăm. Ne dorim foarte mult să batem Rapidul. Nu e favorită, jucăm acasă la noi, în fața suporterilor noștri și avem o echipă foarte bună. Alături de Pintilii ne dorim să pregătim foarte bine meciul și să îl câștigăm.

Obiectivul nostru era să câștigăm campionatul, încă din etapa trecută. S-au schimbat la Steaua (n.r. – FCSB) deja 5 antrenori, dar Pintilii a rămas. A fost mereu alături de noi, ne-a încurajat, ne-a spus mereu ce trebuie să facem. El a fost omul care ne-a dat o mână de ajutor când am avut nevoie și a făcut-o bine.

(N.r. – Despre Nicolae Dică) Eu, personal, m-am înțeles bine cu el, m-a ajutat foarte mult. Pe toți i-a ajutat, este un om bun, care a jucat la nivel înalt. Vestiarul nu s-a rupt, asta vă zic 100%. El a ținut vestiarul unit, atâta că a avut discuții cu Dawa și Malcom (n.r. – Edjouma) la meciurile cu Petrolul și U Cluj. Ne pare rău că a plecat atât de repede”, a declarat Andrei Cordean, după FCSB – West Ham 0-3.

Reclamă 4 / 0/3

Ștefan Târnovanu, la pământ după FCSB – West Ham 0-3!

La finalul meciului cu West Ham, Târnovanu a fost extrem de sincer și a spus că „suntem departe de fotbalul mare”.

Portarul FCSB-ului anunță că acum toată atenția FCSB-ului se va muta asupra campionatului. Ștefan Târnovanu a vorbit și despre Mihai Pintilii, cel care ocupă postul de antrenor interimar după plecarea lui Nicolae Dică.

„După aceste rezultate, concluzia e că mai avem de muncit. Suntem departe de fotbalul mare și s-a demonstrat că e o diferență imensă față de West Ham, chiar dacă au jucat și cu câțiva jucători tineri.

Sunt puțin trist, am primit multe goluri în 6 meciuri. Un meci dificil, o echipă foarte bună, de Premier League, și suntem departe, din păcate. Dacă am da vina pe arbitraj, nu am fi sinceri cu noi. S-a jucat la o singură poartă. Singurul lucru de care îmi pare rău e că nu am reușit să evităm acel gol de dinainte de pauză.

Toată miza se mută acolo (n.r. – în campionat). Suntem nevoiți, obligați să câștigăm meciuri. Trebuie să începem să jucăm și câștigăm toate meciurile.

(N.r. – S-a schimbat ceva, după plecarea lui Dică) Da, s-a schimbat. Pinti (n.r. – Mihai Pintilii) e un băiat senzațional, a fost mult timp alături de noi”, a spus Ștefan Târnovanu, la Pro Arena.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și