Închide meniul

Andrei Cordea, la pământ după U Cluj – FCSB 2-1: „E vina tuturor! Nu înțeleg de ce nu putem să pasăm!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 octombrie 2022, 23:10

Andrei Cordea, la pământ după U Cluj – FCSB 2-1: „E vina tuturor! Nu înțeleg de ce nu putem să pasăm!

Andrei Cordea, FCSB

Andrei Cordea, într-un interviu / Hepta

Andrei Cordea a fost la pământ după U Cluj – FCSB 2-1. Atacantul roș-albaștrilor nu înțelege de ce echipa lui nu poate să mențină posesia și să lege mai multe pase. Cordea a marcat pe finalul partidei și a reaprins speranțele FCSB-ului. Cordea a tras un semnal de alarmă în contextul luptei pentru îndeplinirea obiectivelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E vina tuturor!”, a fost concluzia lui Andrei Cordea, după eșecul suferi de FCSB pe Cluj Arena.

Andrei Cordea, la pământ după U Cluj – FCSB 2-1: „E vina tuturor!”

Andrei Cordea își dorește să vadă mult mai multe pase între jucătorii FCSB-ului.

„N-am reușit să pasăm, nu îmi amintesc să fi făcut multe pase, să fi avut ocazii. Trebuie să punem lucrurile la punct și să câștigăm următorul meci. E vina tuturor, nu e doar vina fundașilor. Trebuie să fim atenți, la fiecare meci facem erori mari.

Pierdem puncte, celelalte echipe câștigă, și rămânem în urmă și nu ne putem îndeplini obiectivul. Mingea trebuie să fie la noi, nu înțeleg de ce nu putem să pasăm. Suntem jucători de calitate și trebuie să ținem de minge”, a spus Andrei Cordea, pentru Digisport.

Reclamă

U Cluj – FCSB 2-1. Echipa lui Nicolae Dică, răpusă în Ardeal!

Echipa lui Nicolae Dică a fost răpusă în Ardeal, scor 1-2, în etapa a 16-a din Liga 1. Vicecampioana României a încheiat seria de 4 victorii în campionat și a plecat fără puncte de pe Cluj Arena.

Thiam și Filip au marcat pentru U Cluj, în minutele 32 și 40. Andrei Cordea a redus din diferență în minutul 86.

FCSB a forțat egalarea în minutele de final, dar defensiva „șepcilor roșii” a rezistat eroic. Roș-albaștrii au evoluat în superioritate numerică începând din minutul 57, când Romario Pires a fost eliminat pentru un fault criminal asupra lui Andrea Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB rămâne pe locul 7 în Liga 1, în timp ce U Cluj urcă pe poziția a 11-a. U Cluj se află la prima victorie în fața FCSB-ului, după o așteptare de 15 ani. În 2007, „șepcile roșii” se impuneau ultima oară în fața roș-albaștrilor, tot cu scorul de 2-1.

Recomandări
  • Andrei Cordea, la pământ după U Cluj – FCSB 2-1
  • „E vina tuturor! Nu înțeleg de ce nu putem să pasăm!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și