Închide meniul

Andrei Cordea, mesaj pentru fani după Petrolul – FCSB 0-2: „Nu ne putem gândi la play-out, vrem să câştigăm campionatul!”. Anunţă revanşa cu Silkeborg

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 octombrie 2022, 23:46

Andrei Cordea, mesaj pentru fani după Petrolul – FCSB 0-2: „Nu ne putem gândi la play-out, vrem să câştigăm campionatul!. Anunţă revanşa cu Silkeborg

Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Andrei Cordea la Augsburg

Andrei Cordea, bucurie după marcarea unui gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB a învins-o pe Petrolul în deplasare, scor 2-0, în etapa a 13-a din Liga 1. Jucătorii lui Nicolae Dică au făcut cel mai bun meci din această ediţie de campionat şi au plecat cu toate punctele de la Ploieşti. Andrei Cordea a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren şi a transmis un mesaj pentru fani după Petrolul – FCSB 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa (45+2) şi Florinel Coman (47) au înscris golurile care i-au adus liniştea lui Dică. FCSB a făcut uitată înfrângerea fără drept de apel din Conference League, scor 0-5.

Andrei Cordea, mesaj pentru fani după Petrolul – FCSB 0-2

„Ne doream foarte mult să câştigăm astăzi. Voi vom avea revanşa cu Silkeborg, trebuie să câştigăm pentru că a fost o ruşine ce s-a întâmplat. Au lipsit mulţi jucători, dar joi trebuie să câştigăm neapărat. Eu sincer vreau să uit cât mai repede meciul cu Petrolul, suntem montaţi încă din seara asta să reîntoarcem ce s-a întâmplat acolo.

Nu vreau să mă gândesc că avem echipa 1 şi echipa 2, sunt jucători pe care s-au plătit foarte mulţi bani, de calitate. Aşteptăm cu nerăbdare meciul de joi, vrem să câştigăm. Astăzi am dominat şi meritam să câştigăm.

Mă simt bine pe teren, încerc să iau acţiuni personale. Când mă simt proaspăt încerc să fac diferenţa. Suntem la Steaua şi nu ne putem gândi la play-out, vrem să câştigăm campionatul”, a declarat Andrei Cordea la digisport.ro.

Reclamă

Pentru FCSB urmează chiar returul cu Silkeborg. Roş-albaştrii au şansa de a-şi lua revanşa pentru umilinţa suferită în Danemarca.

Petrolul – FCSB 0-2. Nicolae Dică şi-a salvat postul cu prima victorie în deplasare

Petrolul – FCSB 0-2. Jucătorii lui Nicolae Dică au câştigat meciul din etapa a 13-a. A fost o victorie uriaşă obţinută de roş-albaştri, în partida de la Ploieşti, care s-a jucat cu tribunele pline.

Joyskim Dawa a marcat în prelungirile primei reprize. Fundaşul central a înscris, în minutul 45+2, din centrarea lui Billel Omrani. Vicecampionii României şi-au dublat avantajul chiar în startul reprizei secunde. Florinel Coman a înscris, în minutul 47, primul său gol, în Liga 1, după 673 de zile.

Reclamă 4 / 0/3

„Lupii” nu au reuşit să mai revină şi au cedat cu 0-2. A fost prima victorie pentru FCSB, în deplasare, în acest sezon. Mai mult, roş-albaştrii au scăpat în premieră fără gol primit în această ediţie de campionat. Cu postul ameninţat, Nicolae Dică poate răsufla uşurat.

Cu acest succes, FCSB a urcat pe locul 12 în Liga 1. Mai are şi două restanţe de disputat. Roş-albaştrii au 14 puncte, cu 3 mai puţin decât Petrolul. Galben-albaştrii au ajuns la patru meciuri la rând fără victorie.

Billel Omrani, busculat în careu de Huja

Billel Omrani putea primi un penalty în meciul Petrolul – FCSB, din etapa a 13-a a Ligii 1. Atacantul francez a fost busculat în careu de Huja, dar nu l-a convins pe Horaţiu Feşnic că a fost faultat.

Faza controversată a avut loc în minutul 28. Omrani a avut prim-planul şi, chiar dacă nu avea poziţie de a şuta, a fost pus la pământ de fundaşul „lupilor”. Jucătorul de 29 de ani a cerut o lovitură de la 11 metri şi a protestat.

Horaţiu Feşnic nu a intervenit şi a lăsat jocul să continue. „Centralul” partidei a aşteptat o veste şi din cabina VAR, dar Marius Badea i-a dat dreptate şi a considerat că Omrani nu a fost faultat.

Pe reluări s-a văzut totuşi că intervenţia jucătorului de la Petrolul a fost una cel puţin la limita regulamentului. „Fault clar!„, au strigat comentatorii partidei.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și