Închide meniul
Foto

Billel Omrani, busculat în careu de Huja! FCSB putea primi penalty cu Petrolul, dar Horaţiu Feşnic nu a intervenit

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 octombrie 2022, 22:49

Billel Omrani, busculat în careu de Huja! FCSB putea primi penalty cu Petrolul, dar Horaţiu Feşnic nu a intervenit

Billel Omrani, busculat în careu de Huja! FCSB putea primi penalty cu Petrolul

Billel Omrani, pus la pământ de Huja / Captură Orangesport

Billel Omrani putea scoate un penalty în meciul Petrolul – FCSB, din etapa a 13-a a Ligii 1. Atacantul francez a fost busculat în careu de Huja, dar nu l-a convins pe Horaţiu Feşnic că a fost faultat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faza controversată a avut loc în minutul 28. Omrani a avut prim-planul şi, chiar dacă nu avea poziţie de a şuta, a fost pus la pământ de fundaşul „lupilor”. Jucătorul de 29 de ani a cerut o lovitură de la 11 metri şi a protestat.

Billel Omrani, busculat în careu de Huja. Putea primi penalty în Petrolul – FCSB

Horaţiu Feşnic nu a intervenit şi a lăsat jocul să continue. „Centralul” partidei a aşteptat o veste şi din cabina VAR, dar Marius Badea i-a dat dreptate şi a considerat că Omrani nu a fost faultat.

Pe reluări s-a văzut totuşi că intervenţia jucătorului de la Petrolul a fost una cel puţin la limita regulamentului. „Fault clar!„, au strigat comentatorii partidei.

Billel Omrani
Billel Omrani putea primi penalty

Billel Omrani a contribuit la deschiderea scorului de pe arena „lupilor”. În minutul 45+2, francezul a trecut de doi adversari şi i-a centrat perfect lui Dawa, care a trimis mingea în poarta apărată de Vâlceanu.

Reclamă

Billel Omrani, criticat de Gigi Becali după debutul la FCSB

Billel Omrani a fost criticat de Gigi Becali după debutul la FCSB din victoria cu FC Argeș, scor 3-2. Atacantul francez putea să înscrie în prima repriză, dar mingea s-a oprit în bară.

Cotat la 1.3 milioane de euro, Billel Omrani a evoluat doar o repriză pe Arena Națională. Gigi Becali nu are încă așteptări de la atacantul francez, despre care spune că mai are nevoie de o lună pentru adaptare.

”S-a remarcat prin eşecuri. N-ai voie acolo să ratezi, niciodată. Ai văzut Compagno? A scăpat, pac, gol. Omrani e fotbalist, doar trebuie să aşteptăm maxim o lună. Omrani e bombă mare în play-off, el va câştiga meciuri. Are cu cine să joace. Încă nu e el 100%.

Reclamă 4 / 0/3

La un moment dat trebuie să merg la echipă, asta îi zic lui Dică. Vreau posesie. Nu ştiu ce fel de posesie e aia cu 61%. Eu vreau să fie mingea la noi în combinaţii, să avem un joc frumos”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Atmosferă electrizantă la Petrolul – FCSB

Mii de fani ploieșteni au umplut stadionul „Ilie Oană” la primul derby dintre cele două echipe după o așteptare de 7 ani. Galeria „lupilor galbeni” a afișat o coregrafie superbă, apoi a aprins mai multe fumigene.

Meciul „de foc” de la Ploiești a fost întrerupt în minutul 14 din cauza fumului dens venit din tribune. Arbitrul central Horațiu Feșnic a oprit meciul pentru ca fumul să se disipeze. Partida s-a reluat după 4 minute.

În debutul partidei, galeria Petrolului a afișat o coregrafie impresionantă, formată din mii de cartoane, cu mesajul „Stil vechi”. Ultrașii „lupilor galbeni” au completat scenografia cu un banner uriaș: „Adepți ai stilului de odinioară / Ținem steagul sus intr-un fenomen pe cale sa dispară!”.

La derby-ul de pe „Ilie Oană” au făcut deplasarea și câteva sute de suporteri ai FCSB-ului. La rândul lor, aceștia au aprins torțe și au afișat un banner cu mesajul „Against all” (n.r. – Împotriva tuturor).

Spiritele s-au încins la peluza unde stau atât o parte a ultrașilor Petrolului, cât și fanii FCSB-ului. Suporterii veniți de la București au aruncat cu o torță și mai multe petarde în sectorul „lupilor galbeni”, iar aceștia din urmă au încercat să rupă „cordonul” de stewarzi și să ajungă la rivali.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și