Închide meniul

Sorin Cârțu continuă „contrele” cu Mirel Rădoi. Ce l-a nemulțumit pe oficialul Universității Craiova: „Problema este alta! Am vorbit și cu Mihai Rotaru”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 noiembrie 2022, 10:47

Sorin Cârțu continuă contrele” cu Mirel Rădoi. Ce l-a nemulțumit pe oficialul Universității Craiova: Problema este alta! Am vorbit și cu Mihai Rotaru”

Sorin Cârţu nici nu vrea să mai audă de Mirel Rădoi

Sorin Cârțu, în timpul unei conferințe de presă/ Profimediaimages

Sorin Cârțu i-a transmis un nou mesaj lui Mirel Rădoi, după ce tehnicianul Universității Craiova a scos din lot mai mulți titulari. Oficialul trupei din Bănie rămâne ferm pe poziții, și susține că decizia luată de tehnicianul oltenilor a fost una mult prea dură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a început „curățenia de iarnă” la Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor a exclus din lot patru jucători, înaintea partidei din ultima rundă, cu Rapid. Fostul selecționer se bucură de susținerea patronului Mihai Rotaru, care a fost de acord ca Andrei Ivan sau Sergiu Hanca să fie scoși din lot.

Sorin Cârțu, nou mesaj pentru Mirel Rădoi

Sorin Cârțu a declarat că nu s-a pus problema de o dispută cu Mirel Rădoi, deși antrenorul nu l-a sunat după rușinea cu Ocna Mureș, din Cupa României. Președintele oltenilor a lămurit acel episod, și a negat existența unui conflict intern la Universitatea Craiova.

Cu toate acestea, Cârțu a continuat să-și exprime nemulțumirea față de deciziile luate de Mirel Rădoi în cadrul lotului oltenilor.

Nu a fost problema de faptul că el nu a sunat în ziua aia, nici nu trebuia neapărat să sune, eu știam că e ocupat, era după partida aia cu Ocna Mureș. De aia, eu când am dat mesajul i l-am dat lui Mihăiță Ianovschi.

Reclamă

Eu am spus că voiam să vorbesc cu Mirel în ideea în care să îi transmit că în intervențiile lui anterioare când a spus despre jucători, că era nemulțumit, să îi transmit să ia niște măsuri concrete, adică să trimită niște jucători la echipa a doua. Ăsta era mesajul meu.

Dacă cineva susține că eu aș putea să am scandal cu Mirel… Păi, eu l-am susținut și fac scandal cu Mirel? E cea mai mare prostie, cea mai mare imbecilitate care se poate scrie și care se poate spune: că eu aș avea un scandal cu Rădoi.

Dar problema este alta. Am și discutat și cu domnul Rotaru și o afirm în continuare. Nu am fost de acord cu numărul jucătorilor trimiși la echipa a doua. Au fost prea mulți și susțin în continuare”, a declarat Sorin Cârțu, pentru Prosport.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru începe „curăţenia de iarnă” la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru şi Mirel Rădoi sunt gata să înceapă „curăţenia de iarnă” la Universitatea Craiova. Cu cinci jucători vor demara negocierile pentru rezilierea contractului. Unul dintre aceştia a fost deja exclus din lot de antrenorul oltenilor.

Dintre cei patru fotbalişti care sunt în conflict cu Rădoi, unul singur a şi fost pus pe „lista neagră”. Este vorba de Ionuţ Vînă (27 de ani), care are zilele numărate în Bănie. Andrei Ivan (25 de ani), Jovan Markovic (21 de ani) şi Sergiu Hanca (30 de ani) au scăpat de griji.

Potrivit gsp.ro, ceilalţi jucători care vor fi anunţaţi să îşi caute echipă sunt George Cîmpanu, Ante Roguljic, Ivan Martic și Eduard Florescu. Toţi au avut un sezon sub aşteptări şi au fost rezervele lui Rădoi.

Patronul Universităţii Craiova va avea dificultăţi în a „scăpa” de cei cinci jucători ai Universităţii Craiova. Cîmpanu şi Vînă mai au contracte valabile până în 2025, în timp ce Roguljic, Martic şi Florescu au semnat înţelegeri care se întind până în 2024. Cîmpanu este fotbalistul de pe „lista neagră” cu cea mai bună cotă: 700.000 de euro.

Recomandări
  • Sorin Cârțu continuă „contrele” cu Mirel Rădoi
  • Ce a declarat oficialul Universității Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și