Închide meniul
Foto

Andrei Ivan și-a găsit liniștea după penalty-ul ratat cu FCSB. Soția lui, Anda Ivan, a postat o fotografie emoționantă

Reclamă

Publicat: 3 mai 2023, 20:23

Andrei Ivan și-a găsit liniștea după penalty-ul ratat cu FCSB. Soția lui, Anda Ivan, a postat o fotografie emoționantă

Andrei Ivan și-a găsit liniștea după penalty-ul ratat cu FCSB

Andrei Ivan şi Anda Ivan / Instagram

Andrei Ivan și-a găsit liniștea după penalty-ul ratat în derby-ul cu FCSB, pierdut de Universitatea Craiova cu scorul de 1-2. Atacantul în vârstă de 26 de ani a avut o execuție extrem de slabă de la 11 metri și le-a spulberat oltenilor șansele la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autor a 10 goluri în această ediție a Ligii 1, Ivan a izbucnit în lacrimi chiar pe teren. A primit critici dure la finalul meciului. Soția lui Anda Ivan, i-a transmis un mesaj de încurajare și a postat o imagine emoționantă pe rețelele sociale.

Andrei Ivan și-a găsit liniștea după penalty-ul ratat cu FCSB

Fosta gimnastă l-a fotografiat pe Andrei Ivan în curtea unei biserici, în timp ce internaționalul român era lângă căruciorul în care era fiica lui. „Liniște”, a fost descrierea pozei pusă de Anda.

Andrei Ivan şi-a găsit liniştea
Andrei Ivan şi-a găsit liniştea

Andrei Ivan și-a botezat fetița și a organizat cununia religioasă chiar înaintea meciului cu FCSB. La petrecere au participat cea mai mare parte a coechipierilor de la Universitatea Craiova, dar și staff-ul tehnic. Bucuria le-a fost stricată la numai câteva zile distanțe de roș-albaștri. Compagno și Sorescu au marcat golurile victoriei vicecampioanei României. Ivan a ieșit cel mai „șifonat”, după ce a ratat un penalty laîn minutul 82, la scorul de 1-0 pentru rivali.

Mereu alături de tine! Ești mai puternic decât crezi. Mai capabil decât ai visat vreodată. Și mai iubit decât ți-ai putea imagina vreodată”, a fost mesajul postat de Anda Ivan pe contul ei de Instagram.

Reclamă

Înainte să o cunoască pe Anda Butuc (n.r. Ivan după căsătorie), Andrei Ivan a fost într-o relație cu Kate, un model din Belarus. Anda a fost colegă de generaţie cu Maria Holbură, Cătălina Ponor, Silvia Zarzu şi Anamaria Ocolișan. În 2014, pe vremea când era legimată la CS Dinamo, Anda Butuc a terminat pe locul 3 la Campionatul European de tineret.

Ce i-a spus Sorin Cârţu lui Andrei Ivan

Sorin Cârţu a mers in vestiarul trupei lui Eugen Neagoe, la finalul meciului cu FCSB, şi a purtat o scurtă discuţie cu Andrei Ivan. Președintele oltenilor a susținut că nu l-a criticat pe internaționalul român.

Am vorbit puțin în vestiar cu Ivan. Se întâmplă, au ratat penalty fotbaliști mari, în momente mult mai tensionate, mai importante decât a fost această partidă. Sigur, era o partidă foarte importantă pentru starea noastră de spirit, pentru tot ce urma, pentru strategia următoare. Nu e Ivan primul care ratează. Au fost fotbaliști mult mai tari decât el care au ratat penalty-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Cine din clubul nostru nu își dorește campionatul? Echipă, patron, toată lumea își dorește campionatul și întotdeauna pornim în campania anului respectiv cu gândul ăsta. Să oferi toate condițiile, dar este și reacția adversarului. Cum a fost și astă seară, te lovești și de ceva care e greu de antrenat și de prevăzut: norocul, șansa”, a declarat Sorin Cârţu, la finalul partidei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și