Închide meniul

Andrei Ivan surprinde după victoria cu Dinamo: „Joc pe un post nou și nu mă simt bine!”. Mesaj direct pentru Eugen Neagoe

Alex Ioniță Publicat: 17 iulie 2023, 23:50

Reclamă
Andrei Ivan surprinde după victoria cu Dinamo: „Joc pe un post nou și nu mă simt bine!. Mesaj direct pentru Eugen Neagoe

Andrei Ivan surprinde după victoria cu Dinamo

Andrei Ivan / Hepta

Andrei Ivan surprinde după victoria cu Dinamo. Jucătorul Universității Craiova a avut un mesaj direct pentru Eugen Neagoe, după partida cu echipa din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a reușit să câștige duelul cu Dinamo, de pe stadionul „Arcul de Triumf”. Pentru echipa din Bănie au marcat Ivan (min 54, din penalty) și Markovic (min 90+6). Meciul a contat pentru prima etapă a Ligii 1.

Andrei Ivan surprinde după victoria cu Dinamo. Mesaj îngrijorător pentru Eugen Neagoe

Andrei Ivan a transmis un mesaj care l-ar putea îngrijora pe Eugen Neagoe, după meciul cu Dinamo. Fotbalistul Universității nu se regăsește în postul pe care îl joacă în momentul de față și a declarat că nu se simte bine în sistemul pus la punct de tehnicianul formației.

„Un meci greu, prima repriză foarte slabă. La pauză a vorbit mister cu noi și am arătat mai multă atitudine, trebuia să câștigăm astăzi.

Nu am intrat pe vârfuri, nu ne-a ieșit nimic, am pierdut multe mingii la mijlocul terenului. Joc bandă dreaptă, nu am mai jucat de mult timp, este foarte dificil. Sperăm să câștigăm un trofeu, dar o să fie un drum foarte lung pentru noi.

Reclamă

Nu mai îmi este frică de penalty-uri, am trecut de faza din meciul cu FCSB, nu îmi este frică. Îmi era dor de aceste meciuri, chiar sunt bucuros că au intrat cei de la Dinamo în Liga 1, îmi era dor să joc derby-uri cu ei și cu FCSB.

Nu știu dacă voi merge la națională, joc pe un post nou și nu mă simt bine. Dar trebuie să mă acomodez și să dau totul pe teren”, a spus Andrei Ivan, pentru digisport.ro.

Alexandru Mitriță a dat recital în Dinamo – Universitatea Craiova 0-2

Alexandru Mitriță a dat recital în meciul Dinamo – Universitatea Craiova, scor 0-2, în prima etapă a Ligii 1. Revenit la gruparea din Bănie, atacantul de 28 de ani a făcut diferența pe stadionul Arcul de Triumf.

Reclamă 4 / 0/3

„Am început puțin temătări în prima repriză. Am avut o discuție la pauză și s-a văzut o schimbare. Sunt foarte fericit că am contribuit la această victorie.

Meci greu, Dinamo e o echipă foarte bună. Ați văzut cum a jucat în prima repriză. Au avut o posesie foarte bună. Este start de sezon, venim după un cantonament foarte greu. Important e că ne-am îndreptat în a doua repriză.

Pentru asta muncim zilnic, ne dorim acest trofeu, dar nu ne gândim departe. Vrem să acumulăm cât mai multe puncte. Cu toții putem mai mult, avem timp să ne integrăm. Încă nu avem acea posesie a mingii.

Fotbalul este frumos când ai suporterii alături de tine, joci cu altă motivație, de asta sunt bucuros că m-am întors. Promisiunea mea este că vom da totul pe teren. Vrem să luăm ficare meci în parte.

Pentru fiecare jucător echipa națională este un impuls, ne dorim să fim acolo cât mai mulți jucători de la Universitatea Craiova”, a declarat Alexandru Mitriță, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și