Închide meniul

Andrei Miron a refuzat un salariu de 20.000 de euro ca să meargă la Hapoel Haifa, după despărțirea de FCSB. Unde putea ajunge

Cosmin Cioboată Publicat: 3 iunie 2022, 10:41

Reclamă
Andrei Miron a refuzat un salariu de 20.000 de euro ca să meargă la Hapoel Haifa, după despărțirea de FCSB. Unde putea ajunge

Andrei Miron a plecat de la FCSB și a semnat cu Hapoel Haifa

Andrei Miron, în timpul unui antrenament la FCSB

Andrei Miron a refuzat un salariu de 20.000 de euro pe lună ca să meargă la Hapoel Haifa, după despărțirea de FCSB. Potrivit eurosport.ro, fundașul român a fost dorit și de Zalaegerszeg, din prima ligă din Ungaria, însă în cele din urmă a ales să meargă în Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Miron și-a reziliat contractul cu FCSB și și-a găsit repede echipă. Jucătorul de 28 de ani a semnat cu Hapoel Haifa un contract valabil pe 8 luni, urmând să câștige 16.000 de euro/lună, anunță sursa citată.

Andrei Miron a refuzat un salariu de 20.000 de euro ca să meargă la Hapoel Haifa, după despărțirea de FCSB

Miron a dat o lovitură uriașă pe plan financiar, urmând să câștige, lunar, cu 4.000 de euro mai mult decât la clubul patronat de Gigi Becali.

Andrei Miron putea câștiga și mai mult, dacă ar fi ales să meargă în Ungaria, la Zalaegerszeg. Maghiarii i-au oferit un salariu de 20.000 de euro, însă contractul s-ar fi întins numai pe 6 luni, lucru care nu l-a mulțumit pe fostul internaționalul român de tineret.

Andrei Miron a fost prezentat la Hapoel Haifa

Andrei Miron a fost prezentat la Hapoel Haifa. Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, fundaşul în vârstă de 28 de ani a acceptat oferta primită de la echipa în tricoul căreia a jucat şi Gabriel Tamaş. Nu a avut probleme în a-şi găsi angajament după ce a intrat în dizgraţia lui FCSB şi a fost pus pe liber.

Reclamă

Miron mai avea contract încă o jumătate de an cu FCSB, dar Gigi Becali i-a transmis să plece de acum. Cele două părți au ajuns la o înțelegere, iar Miron va evolua din sezonul următor pentru „rechinii” din Israel.

„Dragi fani, suntem fericiți să anunțăm primul transfer pentru sezonul 2022/2023. I-am adus pe Andrei Miron, fundaș central de la o echipă de top din România, Steaua București (n.r. FCSB) şi pe Kwami Koumi. Miron a semnat un contract valabil două sezoane. A jucat în ultimele trei sezoane la Steaua (n.r. FCSB) şi a avut 63 de apariţii. Anterior a jucat pentru FC Botoşani. Are 9 apariţii în naţionala României U21”, au transmis cei de la Hapoel Haifa.

Israelienii au postat o imagine în care Miron îmbracă tricoul moldovenilor de la FC Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a „fentat” pe Valeriu Iftime după ce l-a lăsat să plece gratis pe Andrei Miron la Hapoel Haifa

FC Botoșani deținea 70% dintr-un viitor transfer pe bani a lui Andrei Miron. Gigi Becali i-a dat însă planurile peste cap lui Iftime, lăsându-l să plece liber de contract pe fundașul de 28 de ani, sosit la FCSB de la FC Botoșani în 2020.

„Asta e viața! Nu e prima țeapă pe care o încasez. Aveți informația corectă. Noi dețineam 70% dintr-un eventual transfer pe bani al lui Miron de la FCSB la o altă formație, dar acum m-am ales cu uitatul la bec. Am vorbit și eu cu Florin Vulturar să văd dacă Miron chiar a plecat în Israel liber de contract.

Iar Florin mi-a garantat că așa este. Dacă Gigi Becali nu îl lăsa liber de contract, nu scăpa acum de Miron, adică de salariul lui, dar nici cei de la Hapoel nu-l luau pe bani. Ei l-au vrut doar dacă rămânea liber de contract. Iar eu? Așa cum v-am zis. Acum mă uit la bec. Eu l-am lăsat pe Miron la FCSB, deși puteam să îl mai țin la mine încă 6 luni, că atât mai avea contract cu noi.

Dar copilul a insistat să îl las să plece liber la FCSB. Am acceptat, cu condiția ca noi să păstrăm 70% dintr-un ulterior transfer pe bani. Așa au acceptat și cei de la FCSB. Am gândit că Gigi nu are cum să nu îl vândă la o altă echipă sub 500.000 de euro. Și uite că el a decis să îl lase liber doar ca să scape de el”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Prosport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și