Închide meniul

Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo: „Sunt nenumărate discuții”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iulie 2024, 20:55

Reclamă
Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo: „Sunt nenumărate discuții

Andrei Nicolescu, mesaj tranşant despre arbitraj, după ce Dinamo a învins-o eroic pe Universitatea Craiova

Andrei Nicolescu / AS.ro

Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! „Câinii” au adus deja, în această vară, 7 jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kennedy Boateng (27 de ani, fundaș central), Raul Opruț (26 de ani, fundaș stânga), Cătălin Cîrjan (21 de ani, mijlocaș ofensiv), Adrian Caragea (18 ani, atacant), Răzvan Pașcalău (20 de ani, fundaș central), Raul Rotund (19 ani, mijlocaș) și Alexandru Roșca (20 de ani, portar) sunt jucătorii pe care Dinamo i-a adus în vara acestui an.

Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo: „Sunt nenumărate discuții”

Sunt nenumărate discuții, câteodată lucrurile nu ies. Știm foarte clar că ne trebuie repede 2-3 dubluri, căutăm să acoperim aceste eventuale deficiențe. E și greu de dat o explicație, din punct de vedere tehnic n-am cum să vă spun că am negociat cu cineva, după ce a fost de acord s-a răzgândit și alte chestii.

Nu are rost să intru în detalii pentru că nu ne fac bine nici nouă, nimănui. Încercăm să găsim cât mai repede soluțiile potrivite pentru că cel mai important este, așa cum a spus și el, să găsim ceea ce ne trebuie nouă acum. Nu neapărat să transferăm pentru a mai bifa încă un transfer”, a declarat Andrei Nicolescu în emisiunea ”Totul pentru Dinamo”.

Dinamo are un duel de foc în primul meci din noul sezon. „Câinii” vor întâlni, în deplasare, CFR Cluj. CFR Cluj – Dinamo se va disputa duminică, 14 iulie, de la ora 19:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă

Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon! Anunț despre următoarele transferuri: „Vom da totul!”

Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon de Liga 1. Antrenorul croat a spus că echipa sa va da totul pentru victorie cu CFR Cluj.

Kopic a oferit declarații, după ultimul amical al lui Dinamo, pierdut cu Kryvbas. Acesta a transmis că este mulțumit de modul în care s-au pregătit jucătorii săi, dezvăluind că în sezonul viitor, Dinamo va evolua în sistemul 4-3-3.

De asemenea, Kopic a transmis că în continuare își dorește jucători la echipă, căutând soluții pentru a-și întări echipa.

Reclamă

„Trebuie să spun că jucătorii s-au descurcat bine, s-au antrenat bine, am avut 5 meciuri de pregătire, mai avem multe lucruri de îmbunătățit. Jucătorii sunt obosiți, mai avem o săptămână până la meciul cu CFR, o să lucrăm să ne recuperăm fizic, să fim proaspeți, să punem la punct anumite lucruri din punct de vedere tactic.

Meciul de astăzi am jucat timp de 90 de minute cu același grup, am avut momente bune de joc, am avut posesia, ar trebui să fim mai atenți în treimea adversă, am avut ocazii, trebuie să analizăm anumite reacții defensive, dar am fost bine per total.

Am avut ceva probleme medicale, dar nimic ieșit din comun și este unul dintre lucrurile cu care sunt mulțumit.

CFR este un adversar puternic, jucăm în deplasare, am încredere în jucători, în staff, arătăm bine și vom da totul pentru puncte

Am lucrat la noul sistem, 4-3-3, trebuie să adaptăm noi jucători, mai căutăm încă să vină jucători, dar băieții se antrenează bine și nu am nimic de comentat la antrenamente”, a declarat Zeljko Kopic, într-un interviu pentru pagina oficială a lui Dinamo.

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! „Procurorul” a vorbit despre tactica gândită de „câini” pentru această perioadă de mercato.

De asemenea, Dinu a spus că acești tineri au nevoie de un antrenor care să îi pregătească bine. El a ținut să menționeze faptul că schimbarea de strategie a clubului ar putea fi benefică.

Din câte am văzut Dinamo s-a axat pe jucători tineri, nu este rău, dar este nevoie de un antrenor care să ştie să îi antreneze. E un pericol, dar schimbarea de strategie poate să fie benefică!”, a spus Cornel Dinu, la primasport.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:48

Cum arată semifinalele masculine şi feminine de la China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

18:29

„Bravo, mă!” Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus lui Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1! Ce sfat i-a dat patronul

18:27

Gigi Becali a spus cine sunt patronii din Liga 1 care l-au felicitat pentru victoria cu PAOK: „N-a mai putut să doarmă”

18:02

Gigi Becali şi-a ales preferatul din meciul cu PAOK: „E ceva special”

17:54

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

17:37

Mihai Lixandru, prima reacţie după accidentarea suferită în PAOK – FCSB 0-1! Mesajul transmis de mijlocaşul roş-albaştrilor

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și