Închide meniul

Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon! Anunț despre următoarele transferuri: „Vom da totul!”

Viviana Moraru Publicat: 7 iulie 2024, 12:11

Reclamă
Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon! Anunț despre următoarele transferuri: Vom da totul!”

Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon

Zeljko Kopic, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon de Liga 1. Antrenorul croat a dezvăluit că echipa sa va da totul pentru victorie, în duelul „de foc” din prima etapă, cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kopic a oferit declarații, după ultimul amical al lui Dinamo, pierdut cu Kryvbas. Acesta a transmis că este mulțumit de modul în care s-au pregătit jucătorii săi, dezvăluind că în sezonul viitor, Dinamo va evolua în sistemul 4-3-3.

Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon

De asemeneam Kopic a transmis că în continuare își dorește jucători la echipă, căutând soluții pentru a-și întări echipa.

„Trebuie să spun că jucătorii s-au descurcat bine, s-au antrenat bine, am avut 5 meciuri de pregătire, mai avem multe lucruri de îmbunătățit. Jucătorii sunt obosiți, mai avem o săptămână până la meciul cu CFR, o să lucrăm să ne recuperăm fizic, să fim proaspeți, să punem la punct anumite lucruri din punct de vedere tactic.

Meciul de astăzi am jucat timp de 90 de minute cu același grup, am avut momente bune de joc, am avut posesia, ar trebui să fim mai atenți în treimea adversă, am avut ocazii, trebuie să analizăm anumite reacții defensive, dar am fost bine per total.

Reclamă
Reclamă

Am avut ceva probleme medicale, dar nimic ieșit din comun și este unul dintre lucrurile cu care sunt mulțumit.

CFR este un adversar puternic, jucăm în deplasare, am încredere în jucători, în staff, arătăm bine și vom da totul pentru puncte

Am lucrat la noul sistem, 4-3-3, trebuie să adaptăm noi jucători, mai căutăm încă să vină jucători, dar băieții se antrenează bine și nu am nimic de comentat la antrenamente”, a declarat Zeljko Kopic, într-un interviu pentru pagina oficială a lui Dinamo.

Reclamă

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! „Procurorul” a vorbit despre tactica gândită de „câini”, pentru această perioadă de mercato.

De asemenea, Dinu a spus că acești tineri au nevoie de un antrenor care să îi pregătească bine, însă a ținut să menționeze faptul că schimbarea de strategie a clubului ar putea fi benefică.

Din câte am văzut Dinamo s-a axat pe jucători tineri, nu este rău, dar este nevoie de un antrenor care să ştie să îi antreneze. E un pericol, dar schimbarea strategie poate sa fie benefică!”, a spus Cornel Dinu, la primasport.ro.

Dinamo a realizat șapte transferuri, în această vară. Raul Rotund a fost ultimul jucător prezentat de formația din Ștefan cel Mare.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:26

Daniel Maldini, fiul lui Paolo şi nepotul lui Cesare, convocat în premieră la naţionala Italiei

9:25

Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu

9:19

„Dacă nu lua roşu, poate nu câştigam!” Mihai Stoica, ferm după eliminarea lui Darius Olaru! Laude pentru căpitanul FCSB-ului

9:00

Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”

8:39

„Coşmarul s-a încheiat!” Paul Pogba a reacţionat, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj

8:28

Gică Hagi, extrem de vehement la adresa arbitrajului şi la conferinţa de presă: „Dacă ăsta nu e penalty… Ce vreţi mai mult?”

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și