Închide meniul

Andrei Nicolescu i-a răspuns lui Vlad Iacob, după FC Voluntari – Dinamo: „Mi se pare că e de cea mai joasă speță”

Alex Masgras Publicat: 20 august 2023, 8:34

Reclamă
Andrei Nicolescu i-a răspuns lui Vlad Iacob, după FC Voluntari – Dinamo: „Mi se pare că e de cea mai joasă speță

Andrei Nicolescu, pus la zid după campania de transferuri de la Dinamo

Andrei Nicolescu, după un meci al lui Dinamo / Antena Sport

Andrei Nicolescu i-a răspuns lui Vlad Iacob, după FC Voluntari – Dinamo. „Câinii” au obţinut a doua victorie a sezonului din Liga 1, după ce s-au impus cu 3-2 pe stadionul Anghel Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului de la Voluntari, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a ţinut să îi răspundă lui Vlad Iacob.

Andrei Nicolescu i-a răspuns lui Vlad Iacob, după FC Voluntari – Dinamo: „Mi se pare că e de cea mai joasă speță”

Andrei Nicolescu i-a luat apărarea antrenorului Ovidiu Burcă şi s-a declarat încântat de modul în care Dinamo a obţinut victoria de la Voluntari.

„Intens, dar așa crește o echipă, o mentalitate puternică. Azi am dovedit că suntem mai puternici decât data trecută. Cred că din aceste încercări și din cum trecem peste ele, această echipă va deveni din ce în ce mai puternică.

Noi rămânem modești. Ați văzut o echipă care a trecut prin niște momente de debusolare și și-a revenit. Asta înseamnă că mentalitatea noastră crește, iar mentalitatea acestei echipe va fi foarte aproape de mentalitatea performanțelor pe care Dinamo le-a făcut în trecut.

Reclamă

Nu are rost acum să ne avântăm după o victorie. E mai important modul în care am obținut victoria. Erau importante și punctele, pentru că eram sub presiune, dar cred că mentalitatea a făcut diferența.

Din punctul nostru de vedere, e liniște, suntem o echipă unită, tragem pentru același obiectiv. Încercăm să construim un cadru pentru performanță. Îmi pare rău că Ovidiu a fost pus în această postură foarte urâtă. Nu aș vrea să intru în polemici, dar cine face atacuri la persoană, nereușind să găsească argumente pentru a contracara anumite lucruri, mi se pare că e de cea mai joasă speță.

Acoliții și omul care a făcut aceste afirmații trebuie să se oprească. Ne pregătim, ne organizăm, totul va fi mult mai ok. Ne vedem de ce avem de făcut. E important să ne organizăm mai bine. Va trebui să înțeleg ce s-a întâmplat în club în ultima lună jumătate. Nu caut vina nimănui, e important ca noi să mergem înainte”, a declarat Andrei Nicolescu, la finalul meciului FC Voluntari – Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a declarat Vlad Iacob despre Ovidiu Burcă

După ce a fost înlocuit din funcţia de administrator special al lui Dinamo cu Andrei Nicolescu, Vlad Iacob i-a transmis un mesaj acid lui Ovidiu Burcă. Iacob l-a sfătuit pe antrenorul „câinilor” să păstreze o poziţie mai neutră, faţă de tensiunile din conducerea clubului.

„Cunosc foarte bine relația pe care Ovidiu Burcă o are cu Andrei Nicolescu de foarte mulți ani. Dacă aș fi fost în locul lui, aș fi rămas cel puțin neutru. Nu înseamnă că îi critic poziția, este pur și simplu alegerea pe care aș fi făcut-o eu dacă aș fi fost în locul său.

În niciun caz nu aș fi făcut afirmații cu privire la mentorat. Eu nu m-am înscris aici la un program de mentorat, la faptul că a încercat să-mi fie mentor. Într-adevăr, mi-a și prezentat scuze personal în special pentru acea afirmație, însă nu cred că era cazul pentru ca antrenorul să intervină între administratorul special și acționarii clubului”, a declarat Vlad Iacob, la conferinţa de presă prin care a anunţat că nu mai este administrator special la Dinamo.

Voluntari a deschis scorul în minutul 18, prin Matricardi, dar „câinii” au restabilit rapid egalitatea, în minutul 24, prin Gregorio. La un minut după pauză, echipa lui Ovidiu Burcă a preluat conducerea, după golul lui Cristi Costin.

În minutul 80, Nemec a făcut 2-2, dar Dinamo a revenit în avantaj în minutul 87, după golul lui Larrucea, care fusese anulat în primă fază. În minutul 90+7, FC Voluntari a ratat şansa de a obţine un punct, după ce Sigurjonsson a trimis pe lângă poartă de la 11 metri.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Klopp, ultimul meci 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 16:00 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 15:47 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 1-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și