Închide meniul

Ovidiu Burcă, afirmații intime fără precedent înainte de meciul cu Voluntari: „Sunt heterosexual! Îmi plac femeile”

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2023, 18:20

Reclamă
Ovidiu Burcă, afirmații intime fără precedent înainte de meciul cu Voluntari: „Sunt heterosexual! Îmi plac femeile

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Universitatea Craiova - Dinamo

Ovidiu Burcă, în timpul unei conferințe de presă

Ovidiu Burcă a făcut afirmaţii intime fără precedent înaintea meciului dintre Dinamo şi Voluntari. După declaraţiile lui Vlad Iacob despre antrenorul „câinilor” şi Andrei Nicolescu, tehnicianul „câinilor” a venit cu un răspuns categoric. Acesta a declarat că este heterosexual.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se pregăteşte de duelul cu Voluntari, din etapa a şasea din Liga 1. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 21:45, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Ovidiu Burcă, afirmații intime fără precedent înainte de meciul cu Voluntari

Ovidiu Burcă i-a dat replica lui Vlad Iacob. Antrenorul a vrut să transmită clar faptul că este heterosexual şi că îi plac femeile.

De asemenea, tehnicianul lui Dinamo i-a mai mulţumit lui Vlad Iacob pentru perioada pe care au petrecut-o la formaţia din Ştefan cel Mare.

„Aș vrea să-i mulțumesc lui Vlad pentru anul pe care l-am petrecut împreună. Noi am început împreună și aș vrea să-i mulțumesc pentru toată munca pe care a făcut-o.

Reclamă

Pe de altă parte, a făcut niște afirmații care nu-și aveau rostul, mai ales că noi făcusem un pact de neagresiune, să nu mai vorbim unii despre alții. Mă văd nevoit să lămuresc niște lucruri. A vorbit despre relația pe care o am cu Andrei Nicolescu. În primul rând, aș vrea să stabilesc un lucru, pentru că există un zumzet în spatele meu: sunt heterosexual, spun asta deoarece știu că există multe discuții. Îmi plac foarte mult femeile.

Apoi, relația mea profesională cu Andrei Nicolescu… când sunt la job, n-am prieteni, rude, familie. Încerc mereu să fiu cât se poate de obiectiv. Cu Andrei am avut o relație tensionată în ultimul meu an la Rapid. Eu sunt aici să-mi fac cât mai bine meseria. În poziția asta mă țin doar rezultatele. Am văzut că l-a deranjat faptul că am spus că am încercat să-i fiu mentor, îmi cer scuze public dacă l-am deranjat. Ideea mea a fost să-l ajut cu niște sfaturi, am fost în poziția lui și m-am gândit că îl pot ajuta”, a declarat Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Voluntari.

Ce a declarat Vlad Iacob despre Ovidiu Burcă

După ce a fost înlocuit din funcţia de administrator special al lui Dinamo cu Andrei Nicolescu, Vlad Iacob i-a transmis un mesaj acid lui Ovidiu Burcă. Iacob l-a sfătuit pe antrenorul „câinilor” să păstreze o poziţie mai neutră, faţă de tensiunile din conducerea clubului.

Reclamă 4 / 0/3

„Cunosc foarte bine relația pe care Ovidiu Burcă o are cu Andrei Nicolescu de foarte mulți ani. Dacă aș fi fost în locul lui, aș fi rămas cel puțin neutru. Nu înseamnă că îi critic poziția, este pur și simplu alegerea pe care aș fi făcut-o eu dacă aș fi fost în locul său.

În niciun caz nu aș fi făcut afirmații cu privire la mentorat. Eu nu m-am înscris aici la un program de mentorat, la faptul că a încercat să-mi fie mentor. Într-adevăr, mi-a și prezentat scuze personal în special pentru acea afirmație, însă nu cred că era cazul pentru ca antrenorul să intervină între administratorul special și acționarii clubului”, a declarat Vlad Iacob, la conferinţa de presă prin care a anunţat că nu mai este administrator special la Dinamo.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” Vezi toate știrile
Citește și