Închide meniul

Andrei Prepeliță nu renunță la gândul că o va antrena pe FCSB: „Am rămas în relații bune. Deocamdată aștept”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2022, 12:57

Andrei Prepeliță nu renunță la gândul că o va antrena pe FCSB: „Am rămas în relații bune. Deocamdată aștept

Andrei Prepeliță nu renunță la gândul că o va antrena pe FCSB

Andrei Prepeliță, într-un meci pentru FC Argeș / Hepta

Andrei Prepeliță a fost aproape de a-l înlocui pe Nicolae Dică, dar nu nu renunță la gândul că o va antrena pe FCSB. Fostul tehnician al lui FC Argeș a fost pe lista scurtă a lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prepeliță a dezvăluit că, până să fie numit Leo Strizu, nu a primit nicio ofertă oficială de la vicecampioana României. Fostul mijlocaș al roș-albaștrilor, campion de trei ori cu echipa lui Becali, speră să prindă un contract în această iarnă.

Andrei Prepeliță nu renunță la gândul că o va antrena pe FCSB

Leo Strizu este deținătorul unei licențe PRO și a fost alesul latifundiarului din Pipera. Prepeliță își așteaptă rândul.

Au fost discuții, am văzut la TV, probabil s-au gândit la mine, fiind antrenor liber, dar mai mult nu. De fapt, în toată această perioadă, au fost doar discuții cu agenți, dar nici eu nu am fost așa insistent sau hotărât să merg undeva.

Cred că perioada cea mai bună e perioada de iarnă. Ca antrenor, mi-am dat seama că ce s-a întâmplat ca jucător nu are nicio legătură cu meseria de antrenor. Ești profesionist, poți să mergi oriund și să-ți faci treaba.

Reclamă

Tot timpul, la echipele la care ai jucat cunoști niște oameni, ai rămas în relații bune cu ei. Și nu numai la FCSB, la toate echipele am rămas în relații bune. Vedem ce se va întâmpla în viitor. Deocamdată aștept„, a declarat Andrei Prepeliță la digisport.ro.

Cu Strizu pe bancă, FCSB a ajuns la patru victorii la rând în Liga 1. A urcat pe locul 4 și mai are două puncte de recuperat față de Rapid.

FCSB are un lot foarte bun și au o singură înfrângere în ultima vreme, în campionat, cea de la Cluj. În rest, cred că au 7 victorii consecutive și nu cred că vor avea probleme cu accederea în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă vor reuși să-și câștige meciurile până la finalul acestui an, e posibil să intre și în lupta la titlu„, a mai spus Prepeliță.

Mihai Pintilii a venit la interviu în locul lui Leo Strizu

Mihai Pintilii a venit la interviu în locul lui Leo Strizu, după meciul FCSB – CS Mioveni 5-1, din etapa a 19-a din Liga 1. Vicecampioana n-a avut milă de ultima clasată și a dat recital de goluri pe Arena Națională.

La finalul partidei, Mihai Pintilii a surprins și a venit la interviu în locul noului antrenor principal al FCSB-ului, Leo Strizu.

Pintilii a declarat că se află în continuare la FCSB pentru a ajuta clubul cu delegările și realizările schimbărilor din timpul meciurilor. Cel care a asigurat interimatul pe banca roș-albaștrilor, până la sosirea lui Leo Strizu, s-a arătat bucuros pentru prestația jucătorilor în fața Mioveniului.

Mă bucur pentru băieți, e un lucru bun, sper să o ținem tot așa. Le-am zis să joace fotbal de plăcere. Important e că băieții au atitudine, personalitate și plăcere. Arată tot mai bine.

Eu sunt aici să ajut clubul, îi văd mult mai degajați. Dacă joacă, înseamnă că au plăcere. Nu îl iau acasă pe Coman, nu e copilul meu, e normal să fii dezamăgit când nu joci meci de meci. Eu sunt calm tot timpul. Eu deleg echipa, fac schimbările și atât. Obiectivul este ca băieții să vină cu plăcere la antrenamente”, a spus Mihai Pintilii.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah Vezi toate știrile
Citește și