Închide meniul
EXCLUSIV

Andrei Prepeliță o avertizează pe FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „E o echipă solidă! Va fi greu!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 4 februarie 2023, 17:26 / Actualizat: 4 februarie 2023, 23:26

Andrei Prepeliță o avertizează pe FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: E o echipă solidă! Va fi greu!”

Andrei Prepeliță o avertizează pe FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Jucători FCSB / Profimedia

Andrei Prepeliță, fostul căpitan al FCSB-ului, o avertizează pe echipa lui Mihai Pintilii înaintea derby-ului cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida CFR Cluj – FCSB este programată duminică, de la ora 21:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Andrei Prepeliță o avertizează pe FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Andrei Prepeliță susține că, în cazul în care CFR Cluj se va impune în meciul din „Gruia”, FCSB-ului îi va fi greu să mai ajungă trupa lui Dan Petrescu, în clasament.

„E un meci important. Vă dați seama… dacă CFR câștigă, distanța se mărește și va fi mai greu, după aceea, chiar dacă se înjumătățesc punctele.

Dacă CFR va intra cu o diferență considerabilă, e greu… știm foarte bine că e o echipă solidă. Dacă FCSB va câștiga, probabil că se va juca în continuare și vom avea un play-off echilibrat. Avem istoricul ultimilor ani, când CFR a câștigat. Și-au păstrat echilibrul, antrenorul, tot timpul au adus jucători cu experiență și au tranșat ultimele cinci campionate”, a declarat Andrei Prepeliță, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

FCSB vine după înfrângerea șocantă cu Farul

FCSB se află într-un moment greu, după ce, în etapa trecută, a fost învinsă de Farul Constanța, scor 2-3. Meciul a fost unul de infarct pentru băieții lui Mihai Pintilii, Farul reușind să marcheze două goluri în prelungirile partidei.

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, l-a criticat pe Joyskim Dawa, fundașul FCSB-ului, pentru cartonașul roșu pe care l-a încasat în urma faultului aplicat lui Denis Alibec.

„Dacă până acuma am apreciat și lăudat schimbările celor de la FCSB, aseară se pare că nu au fost inspirate acele schimbări. Și cred că de aici a venit și reculul, pentru că FCSB a dominat prima repriză. Se îndrepta totul spre victoria FCSB-ului, dar o greșeală și schimbările neinspirate au adus o înfrângere suprinzătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Ca să marchezi două goluri într-un minut jumate, în prelungiri, îți trebuie și puțină șansă. Să nu uităm, totuși, greșeala lui Dawa, care este o greșeală monumentală. Pe lângă faptul că a lustruit mingea în prima fază, apoi a fost și cartonașul roșu… greșeli în lanț. Bine, nu sunt noi în ceea ce îl privește pe Dawa.

Primul gol cred că, în mare măsură, i se datorează lui Târnovanu, chiar dacă a fost o lovitură de excepție a lui Alibec. A fost pe colțul lui. Dacă dădea peste zid, în vinclu, n-aveai ce să-i reproșezi. Dar, așa, el trebuia să-și apere colțul, unde știa că Alibec trimite de obicei. Și aceste faze trebuie pregătite mai amănunțit, pentru că rar l-am văzut pe Alibec să încerce să dea peste zid. La celelalte goluri, nu putea face mai mult.

E prea devreme să vorbim despre titlu. Se va trage linie după ce se vor înjumătăți punctele în play-off. Eu cred că oricare dintre echipe, inclusiv Rapidul, are șansa ei. Dar rămâne favorită CFR”, a spus Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

  • 4 este locul ocupat de FCSB în Liga 1
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și