Închide meniul
EXCLUSIV

Andrei Prepeliță, reacție dură la adresa FRF: „Căutăm să le dăm în cap! Există varianta să mă reactivez ca jucător!”

Cosmin Olteanu Publicat: 4 ianuarie 2023, 18:48

Reclamă
Andrei Prepeliță, reacție dură la adresa FRF: Căutăm să le dăm în cap! Există varianta să mă reactivez ca jucător!”

Andrei Prepeliță, reacție dură la adresa FRF

Andrei Prepeliță, într-un meci pentru FC Argeș / Hepta

Andrei Prepeliță, reacție dură la adresa FRF! Fostul tehnician de la FC Argeș a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre suspendarea de patru etape pe care a primit-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Prepeliță a fost suspendat patru etape și amendat cu 6.800 de lei de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, pentru faptul că s-a comportat ca antrenor principal la FC Argeș, echipă de care s-a despărțit în luna octombrie, deși nu deține Licența Pro.

Andrei Prepeliță, reacție dură la adresa FRF

Andrei Prepliță s-a declarat consternat de decizia pe care Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat-o în privința sa. Din cauza acestei „pedepse”, tehnicianul susține că a fost refuzat de mai multe cluburi, în această iarnă.

Totodată, Prepeliță spune că, în momentul de față, singura modalitate prin s-ar mai putea afla pe banca unei echipe este să se reactiveze ca jucător.

„În ultima perioadă, am fost cu trei-patru echipe în negocieri. Din păcate, pe final, această decizie cu cele patru etape de suspendare m-a dat puțin înapoi.

Reclamă

Acum, mai mult mă concentrez pe relația mea cu avocații, să vedem cum reușim să contracarăm această decizie a Comisiei de Disciplină. M-am aflat în discuții avansate, dar nu știu ce club și-ar asuma responsabilitatea să pună un antrenor care este suspendat patru etape. Mai exista o singură variantă… să mă reactivez ca jucător, să pot să stau pe bancă”, a declarat Andrei Prepeliță, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Alți doi antrenori, din Liga 1, au fost suspendați din același motiv: Ilie Poenaru și Marius Croitoru.

Andrei Prepeliță: „Căutăm să le dăm în cap!”

„Sper să rezolv cât mai repede problema asta cu suspendarea. În alte țări, lumea ajută fotbaliștii care au intrat în antrenorat și au demonstrat ceva. La noi, căutăm să le dăm în cap, din câte văd, ceea ce e și cazul meu.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am făcut școala, facultatea, masteratul, mi-am luat și carnetul de antrenor și ce a depins de mine să fac. Am făcut și rezultate în doi ani de zile. Voi termina Licența A în cel mai scurt timp.

Eu cred că n-ar trebui să fie trecut peste chestia asta cu BAC, facultate și masterat, pentru că astea, în timpul perioadei în care ești fotbalist, poți să ți le faci. Cred că astea depind de tine. După aceea, cred că ar trebui să fie mai permisivi. Au școala făcută? Da. Dacă nu au școala făcută, problema lor”, a mai spus Andrei Prepeliță.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și