Închide meniul

Andrei Ivan, în lacrimi! Atacantul Universităţii Craiova a început să plângă după ce a ratat un penalty bătut execrabil cu FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 aprilie 2023, 23:03

Reclamă
Andrei Ivan, în lacrimi! Atacantul Universităţii Craiova a început să plângă după ce a ratat un penalty bătut execrabil cu FCSB!

Andrei Ivan, în lacrimi după ce a ratat un penalty

Andrei Ivan, în meciul cu FCSB / Profimedia Images

Andrei Ivan a fost surprins cu ochii în lacrimi. Atacantul Universităţii Craiova a ratat un penalty bătut execrabil în minutul 82 al meciului Universitatea Craiova – FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a executat extrem de modest lovitura de la 11 metri. Balonul s-a dus pe lângă poartă.

Andrei Ivan, în lacrimi!

În minutul 82 Universitatea Craiova a primit un penalty pentru un henţ comis de Iulian Cristea.

Arbitrul întâlnirii, Istvan Kovacs, a aşteptat câteva minute să i se confirme din camera VAR dacă e nevoie sau nu să vadă reluarea fazei.

În cele din urmă a dictat penalty-ul fără să se mai uite la fază pe ecranul de pe teren.

Reclamă

Andrei Ivan a tras foarte prost şi balonul s-a dus pe lângă poartă. Târnovanu nu a avut de ce să intervină, Ivan ratând complet execuţia.

FCSB, probleme de lot înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a anunțat că nu se va putea baza pe Edjouma și Tamm, la meciul din Bănie, deoarece sunt accidentați.

Coman şi Compagno sunt ok acum. Singurii jucători care nu vor juca sunt Edjouma şi Tamm, sunt accidentaţi.

Reclamă 4 / 0/3

Ştim că va fi greu. Ne pregătim cât putem de bine pentru a jucat cât mai bine posibil. Vom analiza echipa şi vom decide primul 11. Suntem aproape decişi. Vom înfrunta un adversar bun. Vom încerca să aliniem cei mai buni jucători la start”, a declarat Elias Charalmbous, în conferinţa de presă premergătoare derby-ului Universitatea Craiova – FCSB.

Elias Charalambous, siderat de declarațiile lui Kyros Vassaras

Elias Charalambous a fost siderat de declarațiile lui Kyros Vassaras, în cazul problemelor de arbitraj de la derby-ul Rapid – FCSB, 1-0, care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

Elias Charalambous este ferm convins de faptul că Onea și Grigore trebuiau eliminați. Acesta s-a declarat surprins de explicațiile aduse de Kyros Vassaras pentru cele două faulturi, la care Horațiu Feșnic a arătat doar cartonașul galben.

Nu-mi place să vorbesc despre arbitraj. Iau informaţiile de la colegi, dar cred că măcar după meci, trebuia să spună cineva că a fost o greşeală. În meci, poate că nu au văzut ce am văzut şi noi. Eu am văzut un fault dur. După meci, au continuat să spună că este cartonaş galben. Cred că este prea mult. Dar bine, nu este treaba mea, e a lor. Dar noi vrem să jucăm corect cu toţi.

(N.r. despre declaraţiile lui Kyros Vassaras) Am fost surprins. Din punctul meu de vedere, a fost cartonaş roşu. Nu putem schimba nimic, e prea târziu. Dar sunt suprins de declaraţiile lui.

Vreau să văd dacă în meciul din această etapă vom avea aceleaşi faulturi şi se va da tot cartonaş galben. Dacă vor da tot un cartonaş galeben, voi fi din nou surprins. Dacă faulturile acestea sunt doar de cartonaş galben, va fi periculos pentru jucători”, a mai spus Elias Charalambous.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și