Închide meniul

Andrei Vlad revine în poarta FCSB-ului! Gigi Becali l-a iertat pe „Messi al portarilor”

Alexandru Ivan Publicat: 17 octombrie 2022, 21:08

Andrei Vlad revine în poarta FCSB-ului! Gigi Becali l-a iertat pe „Messi al portarilor

FCSB a luat decizia finală în privința lui Andrei Vlad

Andrei Vlad, la un antrenament pentru FCSB / as.ro

  • Andrei Vlad revine în poarta FCSB-ului
  • Gigi Becali l-a iertat pe „Messi al portarilor”

Andrei Vlad revine în poarta FCSB-ului. Gigi Becali l-a iertat pe „Messi al portarilor”. Când va apăra goalkeeper-ul renegat de roș-albaștrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, Andrei Vlad va fi titular în partida de miercuri cu UTA, din Cupa României. Va fi prima sa apariție după mai bine de jumătate de an.

Andrei Vlad revine în poarta FCSB-ului

Vlad a apărat ultima dată pe 3 martie 2022, într-un FC Argeș – FCSB 1-0. Atunci, „Messi al portarilor” a greșit decisiv la golul piteștenilor. A fost schimbat la pauză și de atunci nu a apărat niciun minut.

Reclamă

De cealaltă parte, Ştefan Târnovanu a devenit titularul de bază din poarta FCSB-ului. Tânărul goalkeeper l-a eclipsat pe Andrei Vlad şi a ajuns şi în atenţia lui Edi Iordănescu, fiind convocat de selecţioner la ultima acţiune a echipei naţionale.

550.000 de euro este cota lui Andrei Vlad, conform transfermarkt.com.

Reclamă

Andrei Vlad, luat la ţintă de Helmut Duckadam

Helmut Duckadam a analizat situaţia lui Andrei Vlad, şi a ajuns la concluzia că portarul de la FCSB „şi-a ratat cariera”. Totodată, Duckadam a declarat că goalkeeper-ul roş-albaştrilor nu ia nicio măsură în acest sens, salariul fiind cel care îl motivează să rămână pe banca echipei lui Nicolae Dică.

„Andrei Vlad stă foarte bine, are un salariu foarte bun. Dacă voia să joace cu adevărat, cred că ajungea la un acord cu Gigi Becali să plece undeva să joace.

Dar probabil că îi convine situația asta. După părerea mea, în mare parte, și-a ratat cariera. Depinde ce alegi”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Andrei Vlad a pierdut echipa la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Andrei Vlad a pierdut echipa la FCSB. Managerul general al FCSB crede că cel supranumit „Messi al portarilor” abuzează de jocul cu piciorul în timpul partidelor.

”Nu vreau un portar care să fie foarte bun cu piciorul, nu vreau. Nu mă interesează asta. Vlad e extraordinar cu piciorul şi de aia a şi pierdut poarta. Pentru că fiind foarte stăpân, s-a complicat, că a zis că nu are cum să greşească, şi a greşit.

Eu vreau un portar care în momentul în care are mingea, să degajeze. Nu mă interesează Ederson, pentru mine nu e în primii 30 portari din lume. Mă bucur când vine mingea la Tărnovanu, ca îi dă una… Chiar dacă se duce în aut, nu îmi stă inima.

E diferit. Mie ce îmi place acum e că avem 4 portari în pregătire. Cel mai mic are 1.90 metri, cel mai mare are peste 2 metri. Ceilalţi 1.95, 1.98. Arată bine când îi vezi pe toţi 4. Îmi creşte inima când îi văd pe toţi 3. Asta e teoria mea, că un portar mic poate scoate o minge extraordinară şi toată lumea e uimită.

Un portar mare, scoate mingea uşor şi o pune sub braţ. Asta este. Niciun portar mic, sub 1,87 metri, nu există în Europa. Când era Navas, dar nu prea mai e”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”