Închide meniul

Andrei Vlad, viitorul portar al naționalei? Ce trebuie să facă jucătorul renegat de Gigi Becali. Hai, România! În fiecare zi

Alexandru Ivan Publicat: 6 mai 2022, 16:55

Andrei Vlad, viitorul portar al naționalei? Ce trebuie să facă jucătorul renegat de Gigi Becali. Hai, România! În fiecare zi

Andrei Vlad a pierdut primul "11" la FCSB

Andrei Vlad a pierdut primul "11" la FCSB / Profimedia

  • Andrei Vlad e OUT din primul „11” de la FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Andrei Vlad ar putea fi viitorul portar al naționalei, crede Gigi Mulțescu. Omul care l-a lansat pe Vlad în Liga 1 are încredere în calitățile acestuia, în ciuda gafelor care l-au făcut pe Gigi Becali să-l scoată din echipa FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Mulțescu, pe vremea când o antrena pe Universitatea Craiova, l-a promovat pe Andrei Vlad la prima echipă a oltenilor. Acesta a ajuns ulterior la FCSB, unde s-a remarcat mai mult prin gafe, decât prin parade.

Andrei Vlad, viitorul portar al naționalei?

Chiar și așa, Mulțescu îl consideră pe Andrei Vlad un portar de națională. „SMURD-ul” susține că România nu-l poate pierde pe Vlad, astfel că l-a sfătuit pe tânărul goalkeeper să plece cât mai repede de la FCSB.

Reclamă

„Dacă nu mai este luat în calcul e clar că nu are de ce să mai rămână la FCSB. Presiunea portarului e foarte mare. Orice greșeală înseamnă ocazie mare sau chiar gol. E cel mai dificil post. E clar că trebuie să fie foarte atent, dar trebuie și protejat de fundași. E foarte important să nu iei gol parabil. Toți portarii greșesc. Dar erorile impordonabile nu pot fi trecute cu vederea.

Eu îl sfătuiesc să vorbească cu patronul și cu antrenorul. Dacă mai au încredere în el să continue, dacă nu, să se ducă în altă parte. Trebuie să se înțeleagă ambele părți. Nu ne permitem să pierdem jucători de la echipa națională”, a spus Gigi Mulțescu, conform fanatik.ro.

Reclamă

Bogdan Stelea: „E greu să se mai întâmple ceva cu Vlad la FCSB!”

Poreclit „Messi al portarilor”, tânărul goalkeeper a ajuns rezervă, locul său fiind luat de Ștefan Târnovanu. Și Bogdan Stelea este de părere că lui Vlad îi va fi foarte greu să devină din nou titular la FCSB.

„E destul de greu să se mai întâmple ceva cu el la FCSB, doar dacă intră pe un anumit fond și nu mai există altă soluție. Acum, Târnovanu apără și echipa poate câștiga campionatul, Vlad poate intra doar dacă Târnovanu e suspendat sau se accidentează”, a declarat Bogdan Stelea, potrivit digisport.ro.

Vlad s-a transformat în „oaia neagră” de la FCSB după gafa colosală din meciul cu FC Argeș, scor 0-1, penultimul din sezonul regular. Gigi Becali l-a scos din lot pe „Messi al portarilor” și încă nu l-a iertat.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, despre Andrei Vlad: „Termină cu figurile!”

Gigi Becali i-a transmis un mesaj categoric lui Andrei Vlad. Patronul lui FCSB a anunțat în ce condiții portarul de 22 de ani ar putea reveni în echipa de start a roș-albaștrilor.

„Vlad mai are contract pe 5 ani sau 7 ani. Sau 4 ani, știu că avem contractul. Andrei Vlad e portar la care să renunțăm așa? Lumea trebuie să înțeleagă că toți au șansă. Acum a venit rândul lui Târnovanu care nu mai primește gol. E șansa lui, să o primească el cum a primit-o și Vlad.

El trebuie doar atât, când el este în poartă trebuie să știe numai poarta. Orice portar care se relaxează primește gol. Nu are voie să se relaxeze sau să se dea important. El mai făcea și stopuri pe piept, până i-am spus lui. Meme i-a spus să joace simplu. De acolo pleacă, să știi… relaxarea aia. Acum nu mai face, dar înseamnă că are o altă relaxare pe care noi nu o știm, care e ascunsă. Dacă va fi concentrat în poartă, nu va mai greși!

Cred că încrederea este prea mare, combinată cu trufia. Când o prinzi, prinde-o! Prinde mă mingea, nu mai fă așa. Când vine atacantul te faci că aștepți? Termină cu figurile! Eu așa cred că trebuie să facă un portar, să termine cu figurile„, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:54 Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare 11:50 „Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani 11:21 CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia 11:13 Dennis Man şi-a decis viitorul! Italienii au făcut anunţul momentului: „Va deveni OFICIAL!” 10:53 Parma – Spezia (17:15) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man şi Mihăilă continuă lupta pentru promovare! Sampdoria – Sudtirol (ora 15:00) 10:23 Max Verstappen nu este considerat de experţi pilotul momentului în Formula 1™! Cine îl depăşeşte pe liderul clasamentului general 9:48 Cupa Mondială Macao 2024 e live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu luptă pentru trofeu 9:43 Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB 9:36 „Va avea salariu de 15.000 de euro!” Lovitura anunţată de Gigi Becali la FCSB. Încă un jucător, chemat să semneze contractul 9:06 „Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 al FCSB-ului pe Neluţu Varga
Liga 1 • 11:54
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare
CCA, delegare controversată la CFR Cluj - FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia
Liga 1 • 11:21
CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Liga Campionilor • 9:43
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Lovitura anunţată de Gigi Becali la FCSB chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Jucătorul care a semnat deja contractul
Liga 1 • 9:36
„Va avea salariu de 15.000 de euro!” Lovitura anunţată de Gigi Becali la FCSB. Încă un jucător, chemat să semneze contractul
Alex Mitriță, transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica: "L-am avut în curte, este incredibil!"
Liga 1 • 8:42
Alex Mitriță, transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica: „L-am avut în curte, este incredibil!”