Închide meniul

Anghel Iordănescu, dezlănțuit la adresa lui Gigi Becali după FCSB – Farul 2-3: „Să-i dați și lui licența PRO! E debandadă și brambureală acolo!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 ianuarie 2023, 14:39

Anghel Iordănescu, dezlănțuit la adresa lui Gigi Becali după FCSB – Farul 2-3: „Să-i dați și lui licența PRO! E debandadă și brambureală acolo!

Anghel Iordănescu, după FCSB - West Ham 0-3

Anghel Iordănescu, în timpul unui meci / hepta

Anghel Iordănescu s-a dezlănțuit la adresa lui Gigi Becali, după FCSB – Farul 2-3. Fostul selecționer al naționalei României l-a criticat aspru pe patronul roș-albaștrilor pentru strategia impusă la cârma clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu spune că Gigi Becali „își bate joc de proprii săi bani” prin deciziile pe care le „ordonă” în timpul meciurilor.

Anghel Iordănescu, dezlănțuit la adresa lui Gigi Becali după FCSB – Farul 2-3

Anghel Iordănescu l-a certat public pe latifundiarul din Pipera pentru că i-a schimbat pe Andrea Compagno și Andrei Cordea în minutul 61, imediat după ce FCSB revenise în avantaj pe tabelă.

Mai în glumă, mai în serios, Iordănescu a făcut și o propunere către FRF. Fostul mare jucător și antrenor al Stelei le propune celor de la Federație să-i dea lui Gigi Becali licența PRO.

Anghel Iordănescu este convins că FCSB n-ar fi pierdut dramatic meciul cu Farul, cu două goluri încasate în minutele 90+5 și 90+6, dacă Mihai Pintilii ar fi putut să intervină și să-și „trezească” jucătorii.

Reclamă

„Mihai (n.r. – Pintilii) nu poate în momentul de față să intervină, regulamentul nu îi permite și s-a văzut. Nu e normal. Jucătorii de fotbal sunt inteligenți, se prind imediat. Nu e normal ca în minutul 61 să îi scoți pe Compagno și pe Cordea.

Ordinul a venit prin telefon imediat după ce Farul a egalat. Să îi schimbi pe cei doi, unul a marcat gol și a dat pasă de gol sau a făcut penalty, iar celălalt a marcat din penalty. Nu era normal să schimbi doi jucători în acel moment.

Anghel Iordănescu, propunere uluitoare pentru FRF: „Să-i dați o licență PRO și lui Gigi Becali!”

Ce vă pot spune e că FCSB a pierdut incredibil, dar a pierdut pe mâna ei și a pierdut în primul rând pentru că e prea multă debandadă și brambureală acolo. E acolo Andrei Vochin. Insistați să îi dați și lui (n.r. – Gigi Becali) o licență PRO. Insistați să îl băgați la Federație la cursurile licenței PRO.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu câtă decență a avut cu Marius Lăcătuș, cu Gică Hagi, cu ce antrenori au mai trecut pe acolo. Important este că își bate joc de proprii bani, dar de banii lui pe care îi investește.

Nu era normal ca în minutul 95, 96, un antrenor să intervină? Să taiă jocul, să rupă jocul, să iasă la tușă, să intre doi metri în teren să rupă jocul și atunci se termină. Ia roșu Dawa și nu intervenine nimeni. Toată lumea dormea pe banca aia”, a spus Anghel Iordănescu, pentru fanatik.ro.

Adi Ilie critică strategia lui Gigi Becali din timpul meciului FCSB – Farul 2-3

La rândul său, Adi Ilie a criticat strategia lui Gigi Becali din timpul meciului FCSB – Farul 2-3.

Fostul mare internaţional susţine că Gigi s-a grăbit, atunci când, la doar două minute după reuşita de 2-1, Compagno şi Cordea au fost înlocuiţi de Omrani şi Miculescu.

„Un meci frumos pentru telespectatori, mai puțin suporterii din Ghencea, care au plecat foarte triști. Un meci cu foarte multe faze de poartă, dar și cu foarte multe greșeli la ambele echipe, mai ales pe faze individuale

Mă așteptam să mai marcheze după ce au făcut-o o dată, mai ales după schimbările pe care le-au făcut după două minute cei de la Steaua (n.r. FCSB). Mi se par două schimbări care nu sunt într-un moment adecvat în timpul meciului.

La 2 minute după ce ai făcut 2-1… mai bine lași 5 minute, sau 7 minute, să vezi ce decizie ia celălalt antrenor, dacă mai face vreo schimbare sau nu. Nu în momentul ăla! Sunt doi jucători foarte buni care au intrat și poate dacă lasă golul, fac 3-1, totul este foarte OK, dar mi se pare foarte aproape de momentul golului doi.

Reclamă

Poate cine știe: Hagi face trei schimbări și intră trei atacanți și tu ai băgat deja doi atacanți! Un moment neinspirat din punctul meu de vedere, dar un meci foarte frumos pentru telespectatori”, a spus Ilie, pentru sursa citată.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
Vezi toate știrile
Citește și