Închide meniul

Anghel Iordănescu, sfat pentru Gică Hagi după FCSB – Farul 2-1!

Cosmin Olteanu Publicat: 18 aprilie 2023, 9:12

Reclamă
Anghel Iordănescu, sfat pentru Gică Hagi după FCSB – Farul 2-1!

Reacția lui Anghel Iordănescu, după ce Gică Popescu a criticat dur echipa națională

Anghel Iordănescu, în timpul unui meci pe banca naționalei României / Profimedia

Anghel Iordănescu a avut un sfat pentru Gică Hagi după FCSB – Farul 2-1, partidă care a contat pentru etapa a patra din play-off-ul Ligii 1! Deși a fost învinsă pe „Arena Națională”, Farul rămâne pe primul loc din campionat, cu 39 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul selecționer al naționalei României a apreciat calitatea jocului dintre FCSB și Farul.

Anghel Iordănescu, sfat pentru Gică Hagi după FCSB – Farul 2-1

Totodată, Anghel Iordănescu i-a transmis, lui Gică Hagi, că trebuie să creadă în șansele sale, la titlu, până la final.

„A fost un meci bun, cu două echipe valoroase. FCSB a obținut o victorie mare, mi s-a părut echipa mai determinată, una peste alta victoria a fost meritată.

Și Farul a avut câteva situații foarte bune și în repriza a doua, Farul a reintrat în joc și a pus ceva mai multe probleme. Atmosfera a fost plăcută, lupta e în trei, așa cum am prevăzut: FCSB, CFR și Farul.

Reclamă

Lui Hagi i-aș spune să creadă până în final, a dominat campionatul, a luptat, a avut multe momente bune și a câștigat puncte cu echipele din play-off, ceea ce pentru tinerețea echipei lui înseamnă foarte mult!”, a declarat Anghel Iordănescu, pentru digisport.ro.

Gică Hagi, nervos după FCSB – Farul 2-1

Antrenorul „marinarilor” a avut o reacție nervoasă la finalul meciului cu FCSB, deaorece se aștepta la o altă evoluție din partea elevilor săi, care nu au reușit să obțină niciun punct de pe „Arena Națională”.

.„Nu am fost noi în această seară, cu toate că am avut ocazii, dar prea ușor am pierdut mingea. N-am știut să facem nici contraatacul, nici atacul pozițional. Calitate foarte puțină în jumătatea adversă. Construcția a fost destul de previzibilă și grea.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să știi să construiești, să știi unde să te duci, să ai atacanți care să facă diferența. Eu nu sunt mulțumit de cum a arătat echipa. Ofensiv nu am fost noi. S-a greșit în atac, s-a jucat individual, nu s-au făcut combinații.

Când pierzi e clar că ești supărat. Sunt situații și situații. Fotbalul e făcut din momente. L-am certat pe Borza și pe toți ceilalți, am fost nemulțumit de jocul nostru, cu toate că în prima repriză am avut niște ocazii, dar atacanții au pierdut mingile, ei ar fi trebuit să facă diferența”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului cu FCSB.

Denis Alibec, dezamăgit după FCSB – Farul 2-1

„A fost un meci prost făcut de noi, cred că FCSB a meritat victoria. Puteam reveni în partea a doua a meciului, chiar dacă am primit gol foarte repede. Ăsta e fotbalul, mergem mai departe și speram ca în meciul următor să luăm 3 puncte.

Nu ne-am impus jocul, s-a văzut lucrul acesta, iar ei ne-au surprins și au marcat 2 goluri. Nu am intrat cu presiune astăzi, am intrat să-mi ajut echipa și să încercăm să câștigăm, dar din păcate n-am reușit asta. Deocamdată suntem pe primul loc, cel mai important e meciul cu CFR acum, iar dacă vom reuși să câștigăm, vom rămâne tot pe primul loc, sperăm să ieșim campioni”, a spus și Denis Alibec, atacantul Farului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și