Închide meniul

Anghel Iordănescu și declarația care îi va scoate din minți pe fanii CSA Steaua. ”Trebuie să înțeleagă”

Dan Roșu Publicat: 12 iunie 2023, 8:29

Reclamă
Anghel Iordănescu și declarația care îi va scoate din minți pe fanii CSA Steaua. ”Trebuie să înțeleagă”

Anghel Iordănescu, verdict dur pentru Cristiano Bergodi

Anghel Iordănescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Anghel Iordănescu îi pune pe jar pe fanii CSA Steaua cu ultimele declarații. Chiar dacă e de partea echipei Armatei, în scandalul cu FCSB, Generalul susține că echipa lui Gigi Becali ar trebui lăsată pe noul stadion din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declarațiile lui ”Tata Puiu” vin la puțin timp după ce cele două cluburi s-au războit în mesaje cu ocazia împlinirii a 76 de ani.

Anghel Iordănescu și declarația care îi va scoate din minți pe fanii CSA Steaua

”Eu sunt un om crescut, format la CSA Steaua, dar eu cred că nu ar trebui să i se interzică acest lucru (n.r. – FCSB să joace pe Stadionul Steaua). Este un stadion făcut din bani publici.

De ce n-ar putea juca Dinamo pe Giuleşti? Suporterii trebuie să înţeleagă că stadionul nu e proprietatea clubului, ci e făcut din bani publici”, a spus Iordănescu, citat de orangesport.ro.

Jucătorii de la CSA Steaua îşi cer primele de promovare

Jucătorii de la CSA Steaua îşi cer primele de promovare. Laurenţiu Corbu a spus că, cel mai probabil, jucătorii care nu îşi vor primi banii vor da clubul în judecată.

Reclamă

CSA Steaua a rămas, recent, fără 16 jucători. După ce proiectul de modificare a Legii Sportului s-a retras, CSA Steaua nu mai poate promova decât dacă se asociază cu un privat.

”În momentul în care am semnat, mi s-a spus că se va rezolva până când vom disputa primul meci și vom avea drept de promovare. Ceea ce nu s-a întâmplat.

Am terminat pe 2, fără niciun rezultat. Am înțeles de la colegi că unii și-ar lua banii (n.r.- primele de promovare) pentru că au stipulată în contract o altă clauză.

Reclamă 4 / 0/3

Ceilalți, probabil, va trebui să ne judecăm. Unii și-i vor lua, iar alții nu sau și-i vor lua prin proces. Sunt bani pe care ar trebui să-i luăm pentru că ne-am îndeplinit obiectivul”, a declarat Laurențiu Corbu pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint Vezi toate știrile
Citește și