Închide meniul

Anghel Iordănescu, verdict dur pentru Cristiano Bergodi: „Este într-o criză de joc şi de identitate! Lumea nu mai are răbdare!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2023, 8:29

Reclamă
Anghel Iordănescu, verdict dur pentru Cristiano Bergodi: „Este într-o criză de joc şi de identitate! Lumea nu mai are răbdare!

Anghel Iordănescu, verdict dur pentru Cristiano Bergodi

Anghel Iordănescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Anghel Iordănescu a dat verdict dur pentru Cristiano Bergodi, după ce Rapid a pierdut derby-ul cu Petrolul, scor 0-2. Fostul selecţioner al României a spus că antrenorul italian al Rapidului este ” într-o mare criză de joc şi de identitate.”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii au cerut demisii după ce Rapid a pierdut pe teren propriu în faţa Petrolului. Autogolurile lui Răzvan Oaidă şi Borja Valle au decis derby-ul din Giuleşti. Iordănescu crede că răbdarea fanilor s-a terminat pentru că în Giuleşti se doreşte titlul.

Anghel Iordănescu, verdict dur pentru Cristiano Bergodi

Rezultatul e parcă nedrept, prea dur pentru Rapid, dacă ţinem cont de numărul de situaţii care le-au avut. Petrolul a primit două cadouri şi pleacă cu trei puncte de pe Giuleşti. Sunt multe probeme în jocul Rapidului, nu e bine dacă din trei mecuri acasă nu ai nici o victorie.

Bergodi este deja sub presiune! Lumea nu mai are răbdare. Giuleştina îşi doreşte prea tare să câştige campionatul şi Bergodi este în momentul de faţă într-o mare criză de joc şi de identitate”, a spus Anghel Iordănescu după Rapid – Petrolul 0-2.

Cristiano Bergodi, după Rapid – Petrolul 0-2: „Eu nu mă sperii şi nu mi-e teamă! Nu simt presiune! Suntem în criză!”

Cristiano Bergodi, după Rapid – Petrolul 0-2. Giuleştenii sunt în criză în acest start de sezon. Rapidiştii au o singură victorie în primele 5 etape. Mai mult, echipa lui Bergodi nu a câştigat niciun meci în Giuleşti.

Reclamă

Rapid a pierdut incredibil partida cu Petrolul. Giuleştii şi-au dat două autogoluri, iar fanii au luat foc. Aceştia au cerut demisii şi l-au înjurat pe preşedintele Daniel Niculae. Cristiano Bergodi e decis să rămână în continuare la echipă.

Băieţii simt această presiune pentru că am văzut greşeli individuale. Chiar dacă nu am făcut un meci reuşit, am avut ocazii cu Marko. Sunt şi eu responsabil de acest lucru. Cred că presiunea îi apasă pe jucători. E un stadion greu pentru unii jucători. Şi golul pe care ni l-au dat din fază fixă ne-au tăiat picioarele. A intrat presiunea asta şi au fost bulversat jucătorii. Am rămas şi eu surprins că s-au antrenat bine băieţii. Probabil că presiunea asta i-a apăsat. Despre suporteri nu putem spune nimic pentru că ne-au susţinut întotdeauna. Nu este uşot, suntem mereu expuşi la contraatacuri. Trebuie vorbit şi să le redau moralul. O înfrângere aici nu e uşor de gestionat. Să vedem dacă se poate schimba ceva.

Eu nu simt presiunea. Ştiu că în Giuleşti este presiune, dar eu nu o resimt. Sunt un om echilibrat şi nu mă sperii şi nu mi-e teamă. Pentru mine, nu e problemă, încerc să îi antrenez şi să îi ajut. Pe teren sunt jucătorii şi acolo se simte.

Reclamă 4 / 0/3

Din partea mea, ştiu că meseria antrenorului trebuie să fie cu pasiune. Îmi pare rău pentru bieţi că i-am văzut distruşi din punct de vedere moral. Nu credeam că aşa vor sta lucrurile după 5 etape. Să vedem dacă putem ieşi din criză. E un moment de criză„, a spus Cristiano Bergodi la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și