Închide meniul

Antonio Sefer, în depresie după Chindia – Rapid 2-1: „Este cel mai slab joc al nostru!” Ce a spus despre golul anulat

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 octombrie 2022, 23:46

Antonio Sefer, în depresie după Chindia – Rapid 2-1: „Este cel mai slab joc al nostru! Ce a spus despre golul anulat

Antonio Sefer a dezvăluit motivul pentru care transferul la Zulte Waregem a picat

Antonio Sefer, într-un meci pentru Rapid | Hepta

Antonio Sefer, în depresie după Chindia – Rapid 2-1. Marcatorul rapidiştilor cu Chindia a recunoscut că a fost ce mai slab joc al Rapidului în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Sefer s-a ferit să comenteze faza în care Lucian Rusandu a decis să anuleze golul marcat de Dugandzic.

Antonio Sefer, în depresie după Chindia – Rapid 2-1

Este cel mai slab joc al nostru. Când câştigăm nu facem nuntă şi nici când pierdem nu facem înmormântări. În România sunt doar câteva echipe care joacă ofensiv. Sunt echipe mici care se bucură când se apără la o fază ca şi cum ar câştiga un campionat.

Dacă arbitrul aşa a decis, aşa a fost. Nu avem ce să facem, trebuie să respectăm. Dacă ne punem cu ei sau le reproşăm ceva, putem fi sancţionaţi. Cum şi noi greşim, şi ei greşesc, suntem oameni. Din păcate, s-au apărat foarte bine. Este o înfrângere, nu trebuie să lăsăm capul în pământ”, a spus Antonio Sefer după Chindia – Rapid 2-1.

Cristi Săpunaru și-a certat colegii după Chindia – Rapid 2-1

Cristi Săpunaru și-a certat colegii după Chindia – Rapid 2-1. Căpitanul giuleștenilor a acuzat că echipa lui Adrian Mutu a intrat prea relaxată pe teren împotriva ultimei clasate din Liga 1.

Reclamă

„Total din vina noastră, am intrat relaxați, am crezut că o să fie ușor, nu trebuie să facem asta la niciun meci. Eu am încercat să-mi ajut echipa, asta contează. Nu știu eu de golul lui Albu, dacă VAR-ul așa a decis, nu pot eu să vorbesc.

Eu chiar nu am văzut, dacă așa a spus, nu pot eu să mă cert. Când joci de maniera în care am jucat noi e foarte greu. Singurii vinovați suntem noi, jucătorii. Meciurile cu echipele mai slab cotate trebuie să fie câștigate.

Nu mai vreau să discut acest subiect (n.r. – scandalul de la Craiova). Dacă nu sunt alte subiecte pe piață și eu vând atât de bine, vă rog, discutați. Poate o să fie ceva interesant în Cupa României, nu știu regulamentul”, a spus Cristi Săpunaru, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Lucian Rusandu a anulat un gol al Rapidului

Albu a înscris în minutul 19, la un corner, cu un șut din interiorul careului, după ce fundașii Chindiei n-au reușit să degajeze balonul. Arbitrii din camera VAR i-au semnalizat însă centralului Lucian Rusandu să verifice faza la marginea terenului.

După minute bune în care jucătorii rapidiști au stat cu sufletul la gură, Rusandu a anulat reușita. A semnalizat ofsaid la Antonio Sefer, jucător aflat departe de balon în timpul desfășurării fazei.

Chindia s-a impus după golurile marcate de Daniel Popa, în minutul 15, şi Cristian Neguţ, în minutul 57. Giuleştenii au reuşit să reducă din diferenţă prin Antonio Sefer, însă Rapid nu a mai reuşit egalarea până la finalul meciului.

Pentru Rapid a fost a patra înfrângere din acest sezon. Giuleştenii aveau şansa de a egala liderul Ligii 1, Farul, însă au rămas la trei puncte în spate.

Rapid urmează să joace cu Botoşani, de pe teren propriu, în timp ce Chindia se va duela cu FC U Craiova 1948, în deplasare.

Reclamă

Chindia a obţinut prima victorie în acest sezon de Liga 1. Dâmboviţenii mai reuşiseră doar trei remize, în precedentele 11 runde.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și