Închide meniul
UPDATE

Antonio Sefer a plecat de la Rapid şi a fost prezentat oficial de Hapoel Beer Sheva. Prima reacţie a jucătorului

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2023, 16:47 / Actualizat: 14 iunie 2023, 12:39

Reclamă
Antonio Sefer a plecat de la Rapid şi a fost prezentat oficial de Hapoel Beer Sheva. Prima reacţie a jucătorului

Antonio Sefer a plecat de la Rapid

Antonio Sefer, în tricoul Rapidului/Hepta

Antonio Sefer a plecat de la Rapid, în această perioadă de mercato. Mijlocașul va semna cu Hapoel Beer Sheva, formație care a insistat pentru transferul lui și în vara trecută. Giuleștenii vor încasa o sumă considerabilă în schimbul lui Sefer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Sefer a fost transferat de Rapid în iarna lui 2019, de la echipa de tineret a celor de la Groningen.

Update: Hapoel Beer Sheva a anunţat, oficial, transferul lui Antonio Sefer.

Antonio Sefer a semnat pentru 4 sezoane cu Hapoel  Beer Sheva. Antonio, în vârstă de 23 de ani, vine din echipa Rapid București a României unde a jucat din sezonul 2019/2020. În ultimul sezon, Sefer a marcat 6 goluri și a adăugat 3 pase de assist„, a anunţat Hapoel Beer Sheva pe reţelele de socializare. „Sunt foarte fericit să mă alături lui Hapoel Beer Sheva și să încep un nou capitol în carieră. Am primit deja mesaje și afecțiune de la fani și sunt nerăbdător să îi întâlnesc, să mă întorc pe gazon și să strângem experiențe încântătoare împreună„, a fost prima reacţie a jucătorului. Rapid a anunţat, oficial, plecarea lui Antonio Sefer.

„Mulțumim pentru tot, Toni! Îți urăm mult succes și să ne faci mândri! Toni va juca la vicecampioana Israelului„, a scris Rapid pe reţelele de socializare.

Reclamă

Ştirea iniţială. 

Antonio Sefer va pleca de la Rapid

Antonio Sefer se pare că s-a înțeles în cele din urmă cu oficialii celor de la Hapoel Beer Sheva. Conform digisport.ro, jucătorul se află deja în Israel, pentru a pune la punct ultimele detalii pentru transferul său.

Sursa citată mai sus anunță că Rapid va încasa jumătate de milion de euro în schimbul lui Antonio Sefer, în timp ce jucătorul va primi un salariu lunar de aproximativ 30.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Antonio Sefer a fost aproape de un transfer la Hapoel Beer Sheva și în vara trecută. Atunci, mama mijlocașului de la Rapid nu a fost de acord cu salariul care îi era oferit fiului ei, astfel mutarea a picat.

La Beer Sheva, Antonio Sefer va fi coleg cu un al român, mai exact cu Adrian Păun, fostul jucător al celor de la CFR Cluj.

În ultimul sezon, Antonio Sefer a bifat 40 de meciuri pentru Rapid, reușind să marcheze șase goluri și să ofere două assist-uri.

Schimbare majoră la Rapid! Dan Șucu a devenit acționar majoritar

A avut loc o schimbare majoră la Rapid, după ce Dan Șucu a devenit acționar majoritar la clubul din Giulești! La clubul de sub Grant a avut loc o majorare a capitalului social. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al giuleștenilor, unde se precizează faptul că Șucu va deține de acum 70% din procentele clubului.

Rapid a anunțat că a ajuns la un capital social în valoare de 50 de milioane de lei, după majorarea cu 24 de milioane de lei. Ca urmare a acestui fapt, Dan Șucu a devenit acționar majoritar și anunță că vor exista investiții masive la club. Giuleștenii au început în forță campania de achiziții din această vară.

Acţionarii clubului FC Rapid au decis astăzi majorarea capitalului social şi, implicit, a investiţiei, cu încă 24 de milioane lei. Urmare a acestei decizii, valoarea totală a capitalului social este de 50 de milioane lei.

Contribuţiile la această majorare vor fi în cote diferite, astfel încât noua structură a acţionariatului este următoarea: Dan Şucu va deţine 70% din acţiuni, iar Victor Angelescu, 30%”, se arată în anunțul postat de cei de la Rapid.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și