Închide meniul

Antrenorul lui Sepsi a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „E mult prea mult”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 februarie 2024, 18:40

Antrenorul lui Sepsi a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „E mult prea mult

Antrenorul lui Sepsi a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs după înfrângerea cu Universitatea Craiova

Bernd Storck, la finalul unui meci / Profimedia Images

Antrenorul lui Sepsi a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs după ce echipa lui a fost învinsă cu 3-1 de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernd Storck a susţinut că centralul Kovacs a comis mai multe greşeli în defavoarea lui Sepsi. Cu toate acestea, Storck a spus că Istvan Kovacs e cel mai bun arbitru din ţară.

Antrenorul lui Sepsi a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „E mult prea mult”

Bernd Storck a vorbit şi despre ratările echipei sale, subliniind ocazia uriaşă a lui Cosmin Matei, care nu a putut marca din poziţie de singur cu portarul, la scorul de 1-1.

”Sunt prea multe prelungiri. E mult prea mult. Am avut multe șanse să marcăm. Așa e fotbalul. Nu caut scuze. Fotbalul a fost împotriva noastră. S-au luat decizii greșite. Trebuie să le acceptăm și să mergem mai departe. A fost un duel clar, arbitrul s-a dus să vadă. Chiar nu știu.

E cel mai bun din țară, dar azi nu a fost norocos cu deciziile. Nu a fost ușor după 1-1. Cosmin Matei a avut o ocazie mare să marcheze pentru 2-1. Apoi a fost o nouă fază de arbitraj. Poți să dai, poți să nu. Vom vedea ce se întâmplă. Totul e în mâinile noastre”, a declarat Bernd Storck pentru digisport.ro după Sepsi – Universitatea Craiova 1-3.

Reclamă

Ivaylo Petev a pus tunurile pe un jucător după Sepsi – Universitatea Craiova 1-3: „Mi-am ieșit din minți la greșeala lui”

Ivaylo Petev a pus tunurile pe un jucător după Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Antrenorul bulgar a vorbit despre meciul din Covasna, acolo unde echipa sa a obținut prima victorie după 5 etape.

La singurul gol marcat de Sepsi, Jovan Markovic a comis o greșeală imensă și a trimis mingea direct în piciorul lui Gabriel Debeljuh, care a marcat fără probleme. Totuși, oltenii au revenit în meci și au ieșit victorioși.

Antrenorul de la Universitatea Craiova a menționat faptul că eroarea lui Jovan Markovic l-a scos din minți și că echipa sa a luat foarte multe goluri din cauza erorilor personale.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-am ieșit din minți la greșeala lui Markovic!”

Totuși, Ivalyo Petev s-a declarat mulțumit, într-un final, pentru că formația pe care o pregătește a plecat acasă cu cele 3 puncte.

„Am repetat și astăzi una dintre greșelile din trecut. Le-am permis să facă 1-0. Important este că am revenit. Cred că a fost un meci plăcut pentru spectatori, nu și pentru antrenori. A fost o partidă deschisă. Au avut și ei ocazii la scorul de 1-1. Dar importantă e victoria! Am dat dovadă de personalitate.

Mi-am ieșit din minți la greșeala lui Markovic! Pentru noi n-a fost deloc bine. Am primit multe goluri din cauza erorilor personale. Dar noroc că am revenit în meci.

Poate acum vom juca cu mai multă încredere. Era și o problemă pe partea mentală”, a spus Ivalyo Petev, la primasport.ro.

Faze controversate în Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, cu Istvan Kovacs la centru

Universitatea Craiova a reușit să puncteze în debutul primei reprize, în cadrul meciului din Covasna, dar reușita a fost anulată de sistemul VAR, pe motiv de offside.

Mai apoi însă, Istvan Kovacs a fost protagonistul unor faze controversate. În minutul 19, Debeljuh a fost faultat de Raul Silva, în careu. De asemenea, în minutul 26, Păun a fost lovit cu piciorul de Danciu. La ambele faze, arbitrii din camera VAR nu au intervenit, iar centralul din Carei nu a dictat penalty.

De asemenea, în repriza secundă, Markovic l-a călcat pe Ciobotariu în careul lui Sepsi, dar Istvan Kovacs a dictat penalty în favoarea Craiovei! Totuși, arbitrii VAR l-au chemat la monitor pentru a revedea faza, iar decizia a fost întoarsă.

Reclamă

De asemenea, după această fază a mai existat un moment în care Oteliță l-a ținut de tricou pe Mitriță, iar jucătorul de la Universitatea Craiova nu a mai ajuns la minge. Istvan Kovacs nu a luat nicio decizie, dar penalty-ul a fost dictat abia după intervenția VAR.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și