Închide meniul

Faze controversate în Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, cu Istvan Kovacs la centru. Le-a refuzat 2 penalty-uri covăsenilor

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 18:08

Faze controversate în Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, cu Istvan Kovacs la centru. Le-a refuzat 2 penalty-uri covăsenilor

Au fost faze controversate în Sepsi - Universitatea Craiova 1-3, cu Istvan Kovacs la centru

Istvan Kovacs / Hepta

Au fost faze controversate în Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, cu Istvan Kovacs la centru. Prestația arbitrului român va ridica, din nou, mari semne de întrebare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Sepsi și Universitatea Craiova a contat pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1. Oltenii au revenit de la 0-1 și au reușit să câștige partida, care a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Faze controversate în Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, cu Istvan Kovacs la centru

Universitatea Craiova a reușit să puncteze în debutul primei reprize, în cadrul meciului din Covasna, dar reușita a fost anulată de sistemul VAR, pe motiv de offside.

Mai apoi însă, Istvan Kovacs a fost protagonistul unor faze controversate. În minutul 19, Debeljuh a fost faultat de Raul Silva, în careu. De asemenea, în minutul 26, Păun a fost lovit cu piciorul de Danciu. La ambele faze, arbitrii din camera VAR nu au intervenit, iar centralul din Carei nu a dictat penalty.

De asemenea, în repriza secundă, Markovic l-a călcat pe Ciobotariu în careul lui Sepsi, dar Istvan Kovacs a dictat penalty în favoarea Craiovei! Totuși, arbitrii VAR l-au chemat la monitor pentru a revedea faza, iar decizia a fost întoarsă.

Reclamă

De asemenea, după această fază a mai existat un moment în care Oteliță l-a ținut de tricou pe Mitriță, iar jucătorul de la Universitatea Craiova nu a mai ajuns la minge. Istvan Kovacs nu a luat nicio decizie, dar penalty-ul a fost dictat abia după intervenția VAR.

Jovan Markovic și Alexandru Crețu nu au liniște, chiar dacă Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi

Jovan Markovic a menționat faptul că se bucură deoarece Universitatea Craiova a obținut o victorie, după 5 meciuri în care oltenii nu au reușit să se impună. Totuși, acesta a menționat faptul că jucătorii din Bănie nu trebuie să se relaxeze, pentru că trebuie să obțină o poziție cât mai bună în clasament.

„Ne bucurăm că am luat cele 3 puncte, trebuia neapărat să câștigăm. Am avut 5 meciuri fără victorie, de acum sperăm să o ținem tot așa și să urcăm mai mult în clasament. Trebuia să ne trezim, să nu mai pierdem puncte pe greșelile noastre.

Reclamă 4 / 0/3

Mă bucur că am reușit să marchez până în pauză, e bine că am câștigat până la urmă. Nu trebuie să ne plecăm pe o ureche, este doar o victorie, după 2-3 victorii putem sta mai liniștiți, dar acum nu.

Contează să avem comunicare mai multă, să vedem unde greșim și se remediem problemele”, a spus Jovan Markovic, la digisport.ro.

Alexandru Crețu, marcatorul unui gol superb în această partidă, a spus că echipa a făcut un joc bun și că jucătorii au pus „osul la treabă”. Totuși, acesta este de părere că oltenii primesc în continuare prea ușor gol și este de părere că această problemă trebuie rezolvată rapid.

„Vreau să îmi felicit echipa, ne-am pregătit bine. Am avut ceva discuții între noi, sper că lucrurile s-au rezolvat. E important că am luat cele 3 puncte, cred că am pus osul la treabă. Erau niște lucruri necesare. Am primit gol pe greșelile noastre, pe cadouri. Goluri ușoare. Am întors scorul, dar la Sepsi niciun meci nu este ușor, au jucători de calitate. Eu sper să fie un nou început, trebuie să arătăm o față frumoasă”, a spus și Alexandru Crețu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și