Închide meniul

Dat afară de Gigi Becali de la FCSB, Răzvan Oaidă a bătut palma cu Rapid

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 mai 2023, 11:08

Dat afară de Gigi Becali de la FCSB, Răzvan Oaidă a bătut palma cu Rapid

Răzvan Oaidă a bătut palma cu Rapid

Răzvan Oaidă, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Dat afară de Gigi Becali de la FCSB, Răzvan Oaidă a bătut palma cu Rapid. Mijlocaşul de 25 de ani s-a înţeles cu echipa lui Adrian Mutu şi va semna un contract valabil pe 3 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid profită din plin de curăţenia lui Gigi Becali de la FCSB. După ce l-au abordat pe Iulian Cristea, cei de la Rapid l-au convins pe Răzvan Oaidă să vin în Giuleşti, scrie playsport.ro.

Dat afară de Gigi Becali de la FCSB, Răzvan Oaidă a bătut palma cu Rapid

Gigi Becali l-a adus pe Oaidă în 2019 la FCSB şi a plătit 700.000 de euro celor din Botoşani. Oaidă, care este cotat la 700.000 de euro, nu a reuşit să se impună la FCSB şi a intrat şi în dizgraţia lui Gigi Becali.

Rapid îl vrea şi pe Iulian Cristea

Victor Angelescu a făcut un anunţ despre posibilitatea ca Iulian Cristea să se transfere la Rapid. Acţionarul din Giuleşti a confirmat interesul pentru fundaşul care recent a plecat de la rivala FCSB. Angelescu a mai dezvăluit că se poartă negoceri cu mai mulţi jucători.

Iulian Cristea a intrat în atenţia celor de la Rapid, după ce a fost dat afară de Gigi Becali, la finalul acestui sezon de Liga 1.

Reclamă

De asemenea, acţionarul din Giuleşti a mai dezvăluit că se află în negocieri cu mai mulţi jucători, care să vină să-i întărească lotul lui Adrian Mutu.

„Am început campania de transferuri. Iulian Cristea este un jucător interesant, dar vom vedea. Decizia va fi luată cu staff-ul, cu Adi (n.r. – Adrian Mutu), cu Nico (n.r. – Daniel Niculae). Este un jucător interesant!

5-6 transferuri avem în acest moment în plan. În mare parte sunt jucători români, dar sunt și străini cu care negociem. Este greu să iei jucători români fără sume de transfer. Avem deja discuţii, o să vedeţi în viitor.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul lui Iulian Cristea, dacă ajunge la noi sau în altă parte… este un jucător extrem de valoros, a jucat la echipa naţională. Este un jucător bun, important, noi ne axăm pe acest tip de jucători. Normal că pe majoritatea nu poţi să îi iei decât cu bani”, a declarat Victor Angelescu, conform fanatik.ro.

Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea

Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea! Fundaşul se pare că este pe placul lui Daniel Niculae, acesta dorind să-l aducă în Giuleşti. Cristea urmează să plece de la FCSB, după ce roş-albaştrii au ratat titlul în faţa celor de la Farul.

Daniel Niculae se pare că a purtat negocieri cu Iulian Cristea, anunţă fanatik.ro. Fundaşul i-ar fi promis preşedintelui de la Rapid că va veni în Giuleşti, în cazul în care nu va primi o ofertă mai bună din străinătate.

Rapidiştii sunt deja cu gândul la sezonul viitor, după ce în această stagiune au ratat clasarea pe un loc care să asigure prezenţa în preliminariile cupelor europene.

Transferul lui Iulian Cristea la Rapid ar reprezenta o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor dată de clubul de sub Grant, transferându-l astfel pe fundaşul care a evoluat timp de patru sezoane la marea rivală, FCSB.

Rapid a efectuat deja primul transfer pentru sezonul viitor. Giuleştenii l-au cumpărat de la Csikszereda pe Omar El Sawy, un puşti de 19 ani care a bifat prezenţe şi la naţionala U19 a României. 450.000 de euro au plătit giuleştenii în schimbul jucătorului cu tată din Egipt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și