Închide meniul

Anunţul făcut de Gigi Becali în plină perioadă de transferuri! „Eu, dacă iau jucător acum, iau fotbalist-fotbalist”

Dan Roșu Publicat: 8 februarie 2024, 9:31

Reclamă
Anunţul făcut de Gigi Becali în plină perioadă de transferuri! „Eu, dacă iau jucător acum, iau fotbalist-fotbalist

Anunţul făcut de Gigi Becali în plină perioadă de transferuri

Gigi Becali, în timpul unui eveniment - Hepta

Anunţul făcut de Gigi Becali în plină perioadă de transferuri este acela că nu mai face mutări în această iarnă decât dacă va fi cazul unui super-fotbalist, cu care să nu fie nevoit să facă experimente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Baba Alhassan, Luis Phelipe şi Nana Antwi sunt cele trei transferuri făcute de Gigi Becali la FCSB, în această iarnă. Ultimul a primit cartea verde şi va putea şi el evolua curând pentru lider.

Anunţul făcut de Gigi Becali în plină perioadă de transferuri

„Ce să mai aduc? Păi pot să aduc eu jucători care să poată juca în locul celor de acum? Ăştia sunt vitejiştii din Carpaţi, ăştia sunt rachete, n-ai văzut ce fotbal joacă? Cum să mai aduc eu?

Eu, dacă iau jucător acum, iau jucător, iau fotbalist-fotbalist. Nu mai stau să-l mai încerc eu, e deja încercat. Nu mai are rost să mă gândesc `hai că-l iau şi vedem`. Deja e lotul făcut, vine şi Nana. I-a venit permisul de muncă”, a spus Becali, citat de orangesport.ro.

Mihai Stoica a rămas mască atunci când l-a întâlnit pe Nana Antwi

Mihai Stoica a rămas mască atunci când l-a întâlnit pe Nana Antwi. Managerul general de la FCSB a vorbit despre jucătorul ajuns în această iarnă în curtea roș-albaștrilor.

Reclamă

Gigi Becali l-a adus pe fundaș la FCSB de la FC Urartu, din Armenia, Acesta nu a apucat însă să debuteze pentru formația antrenată de Elias Charalambous, dar Mihai Stoica este sigur că vicecampioana a dat lovitura cu acest transfer.

„Recordul pentru țesutul adipos a fost Tănase, undeva la 3%. Nana Antwi, dacă o să avem tricourile mulate și vrea cineva să-l prindă, n-are nicio șansă că n-are de ce să-l apuce. N-am întâlnit așa ceva. Cred că are 0,001.

O să-l rog pe medicul nostru să-l pună pe device. Numai fibră și tendoane, cum ziceam noi pe vremuri. A fost foarte greu la Medicina Sportivă să i se ia sânge. La cei cu țesut adipos li se văd mai ușor venele”, a spus Mihai Stoica, pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și