Închide meniul

Anunţul făcut în Germania despre Florinel Coman. Stuttgart, pregătită să plătească cele 5 milione de euro

Dan Roșu Publicat: 4 martie 2024, 14:27

Reclamă
Anunţul făcut în Germania despre Florinel Coman. Stuttgart, pregătită să plătească cele 5 milione de euro

Anunţul făcut în Germania despre Florinel Coman

Florinel Coman, în tricoul FCSB - Hepta

Anunţul făcut în Germania despre Florinel Coman are legătură cu eventualul transfer al lui „Mbappe”, de la FCSB la Vfb Stuttgart, ce s-ar putea face la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţia lui Coman este clară la FCSB. Orice echipă plăteşte 5 milioane de euro pentru atacant îl poate lua de la liderul Ligii 1, neavând nevoie decât de acordul lui. Florinel a refuzat deja o ofertă din America de Sud.

Anunţul făcut în Germania despre Florinel Coman. Stuttgart, pregătită să plătească cele 5 milione de euro

„Coman este cel mai precis atacant din SuperLiga României. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB și, în același timp, alături de coechipierul său, Darius Olaru, conduce clasamentul marcatorilor din SuperLiga României, cu 14 goluri. Atacantul de 1,82 metri a oferit și 8 pase decisive. Aceste cifre nu au trecut neobservate de scouterii lui VfB Stuttgart.

Un transfer la VfB Stuttgart are sens, pentru că prin polivalența sa, Coman este foarte flexibil. De obicei vine din aripa stângă, deși Coman poate fi folosit și pe aripa dreaptă și chiar ca atacant central. Coman ar fi o opțiune și în mijlocul terenului pe ambele părți.

Coman vine ca rezervă? Zvonurile despre transferurile lui VfB Stuttgart spun că Florinel Coman și-ar putea imagina o trecere în Bundesliga. Ar fi și următorul pas în cariera lui. Ar fi și prima sa oprire în străinătate. Atacantul în vârstă de 25 de ani i-ar putea servi drept rezervă lui Deniz Undav, dacă va rămâne cu șvabii după sezon”, susţine presa din Germania.

Reclamă

Florinel Coman e cotat la 5 milioane de euro

Florinel Coman e cotat la 5 milioane de euro şi are parte de un sezon excelent la FCSB. În cele 30 de meciuri adunate în toate competiţiile, el şi-a trecut în cont 15 goluri şi 9 pase decisive.

„Coman, aseară, a fost exact Mbappe geamăn! Așa ceva, așa viteză, parcă face ce vrea. Nu a fost nici când era tânăr așa. Puternic, rămâne mingea la el.

Are o viteză… nu se poate așa ceva! A avut din Argentina, dar n-are rost să vorbim acum. O să spun când vor fi transferurile, cum să spun prețurile mărfii”, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și