Închide meniul

Anunţul lui Cristi Balaj, despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Antrenorul echipei a fost, este și va fi Dan Petrescu!” Singurul scenariu în care va pleca

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2022, 12:46

Anunţul lui Cristi Balaj, despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Antrenorul echipei a fost, este și va fi Dan Petrescu! Singurul scenariu în care va pleca

Neluţu Varga are o variantă de lux dacă Petrescu va pleca de la echipă

Dan Petrescu mai are un an contract cu CFR Cluj / Profimediaimages

Anunţul lui Cristi Balaj, despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Deşi a făcut pace cu Neluţu Varga, Dan Petrescu ar putea pleca de la campioană dacă nu va ajunge pe primul loc în Liga 1 şi nu va califica echipa în primăvara europeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj a făcut un anunţ ferm cu privire la viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

Anunţul lui Cristi Balaj, despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Avem un antrenor, au existat anumite neînțelegeri legate de jocul echipei, amplificate și de noi, pentru că nu am știut să ne rezolvăm problemele în familie. Antrenorul echipei a fost, este și va fi Dan Petrescu. Are toată susținerea noastră, nu s-a făcut rabat, ne-am așezat la masă, inclusiv cu suporterii. Nu avem de gând să schimbăm antrenorul, mai clar de atât nu am cum să spun„, a declarat Cristi Balaj la sport.ro.

Balaj a precizat că, în cazul în care Dan Petrescu va avea parte de o fertă, atunci clubul care îl doreşte ar trebui să achite clauza de reziliere.

Dan Petrescu a primit ultimatum de la Neluțu Varga și poate pleca de la CFR Cluj

Dan Petrescu ar fi primit ultimatum de la Neluțu Varga și poate pleca de la CFR Cluj la iarnă. Fostul selecționer Cosmin Contra stă ”la pândă” pentru postul ”Bursucului”.

Reclamă

Luna trecută, un nou scandal monstru s-a iscat la campioana României din cauza rezultatelor slabe. Varga și Petrescu au vorbit despre o ședință de urgență pe care o vor avea pentru a discuta viitorul antrenorului, însă spiritele s-au calmat între timp.

Acum, tensiunea a apărut din nou în tabăra campioanei României. Potrivit gsp.ro, cele două părți nu au rezolvat problemele pe care le aveau, doar au încheiat o pace temporară.

Astfel, ”Bursucul” pleca de la CFR Cluj la iarnă dacă rezultatele nu vor fi cele dorite de Neluțu Varga. Patronul ardelenilor vrea ca echipa sa să încheie anul pe primul loc în Liga 1 și să obțină puncte în UEFA Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

În caz contrar, Dan Petrescu va pleca din Gruia. Cosmin Contra, fostul selecționer al României, este preferatul lui Neluțu Varga și îi poate lua locul. ”Guriță” a fost contactat de finanțatorul ”feroviarilor” și luna trecută, însă a decis să îl păstreze pe Petrescu pentru a nu plăti aproape 500.000 de euro.

CFR Cluj ocupă locul 4 în Liga 1, cu 21 de puncte obținute în 10 meciuri. În Conference League, ardelenii au un singur punct după două etape și sunt pe ultimul loc în Grupa G.

Dan Petrescu s-a săturat și a intrat în direct la TV, după scandalul cu Neluțu Varga

Dan Petrescu s-a săturat și a intrat în direct la TV, după scandalul cu Neluțu Varga. Antrenorul lui CFR Cluj a anunțat că rămâne în Gruia și că nu înțelege cum s-a ajuns la scenariul conform căruia ar putea părăsi echipa, în ciuda conferinței incendiare de presă de dinaintea meciului cu FC Argeș.

Acum, Petrescu a lămurit situația și a asigurat că nu va pleca de pe banca tehnică a campioanei României. Singura excepție ar fi, spune „Bursucul”, dacă va veni o echipă din Anglia să-i achite clauza de reziliere în valoare de 400.000 de euro. 

Dan Petrescu este convins că polemica din Gruia a fost declanșată din exteriorul clubului, cu scopul de a opri șirul de titluri câștigate de CFR în Liga 1. „Voi știți că dacă rămân eu, CFR ia campionatul, toată lumea știe!”, a anunțat Dan Petrescu, în direct la TV.

Discursul lui Petrescu a venit la o zi după ce patronul Neluțu Varga a anunțat că nu există posibilitea ca „Bursucul” să plece de la formația alături de care a câștigat 4 titluri în ultimele 5 sezoane. 

„Am fost foarte bolnav. Acum sunt mult mai bine. Am făcut și azi testul la club, mi-a ieșit negativ. Cred că e o răceală. Nu știu de ce s-a făcut mare scandal. Eu n-am zis că vreau să plec de la CFR, patronul n-a vrut să mă dea afară. Cred că cineva a vrut să arunce o informație. Chiar n-am înțeles. Eu, fiind și bolnav zilele astea, n-am vrut să vorbesc, deși m-a sunat multă lume. N-am înțeles nimic din ce a fost. Eu nu vreau să plec de la CFR.

Reclamă

Eu sunt antrenorul lui CFR până când patronul decide că nu mai sunt. La orice club din lume există un contract. Nu scrie în contract că trebuie să iau campionatul, să fiu în primele 5 sau grupe”, a declarat Dan Petrescu, pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Anunţul lui Cristi Balaj, despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

 

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:01 Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu 10:34 Formula 1™ pregăteşte o schimbare majoră! Planul pus la cale pentru a răsplăti mai mulţi piloţi în „Marele Circ” 10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! 9:58 Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor 9:52 Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători ai „roş-albaştrilor” revin în lotul echipei antrenate de Elias Charalambous 9:31 Carlo Ancelotti a spus totul despre victoria uriaşă a lui Real Madrid cu FC Barcelona: „Aşa am reuşit să câştigăm” 8:59 Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce locuri se află Simona Halep 8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” 8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
Vezi toate știrile
Citește și