Închide meniul

Anunţul lui Dorinel Munteanu, după ce Oţelul a promovat în Liga 1: „Nu vreau să fiu arogant, dar aşa va fi!” Mesaj pentru Hagi îaintea finalei de titlu cu FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2023, 15:47

Anunţul lui Dorinel Munteanu, după ce Oţelul a promovat în Liga 1: „Nu vreau să fiu arogant, dar aşa va fi! Mesaj pentru Hagi îaintea finalei de titlu cu FCSB

Anunţul lui Dorinel Munteanu, după ce Oţelul a promovat în Liga 1

Dorinel Munteanu este antrenorul celor de la Oţelul Galaţi / Hepta

Anunţul lui Dorinel Munteanu, după ce Oţelul a promovat în Liga 1. Antrenorul gălăţenilor a spus că obiectivul său este de a califca Oţelul Galaţi în playoff-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu a reuşit să o readucă pe Oţelul Galaţi în Liga 1, după o pauză de 8 ani. Dorinel vrea să se bată iar pentru primele locuri ale clasamentului. În 2011, Oţelul Galaţi a câştigat titlul cu Dorinel Munteanu antrenor.

Anunţul lui Dorinel Munteanu, după ce Oţelul a promovat în Liga 1

Azi, în 21 mai, am revenit în prima ligă datorită unor băieţi extraordinari. I-am preluat acum 2 ani în Liga 3 şi nimeni nu a crezut în ei. Nu sunt orogant, dar obiectivul meu este să fiu în playoff. Acesta este obiectivul meu, dar îl voi realiza. Ca şi la începutul acestui campionat, chiar şi cei mai înfocaţi suporteri nu au crezut. Chiar dacă am fost antipatic pentru unii, simpatic pentru alţii, mi-am făcut datoria. Noi nu avem vacanţă, eu , conducătorii, trebuie să fim pregătiţi să construim o echipă puternică. La anul vreau să îmi luaţi acest interviu în playoff-ul competiţiei„, a spus Dorinel Munteanu la digisport.ro.

Dorinel Munteanu a avut un mesaj şi pentru Gică Hagi. Farul joacă cu titlul pe masă cu FCSB.

Îi doresc lui Gică multă baftă diseară. Sunt convins că va câştiga. Am vorbit cu Gică Popescu şi, cum vorbim noi, Piticule, te vei califica. Şi eu i-am spus că va câştiga„, a mai spus Dorinel Munteanu.

Reclamă

Dorinel Munteanu a început să plângă după ce Oţelul a promovat în Liga 1

Dorinel Munteanu a început să plângă după ce Oţelul a promovat în Liga 1. Imediat după fluierul final al partidei cu Unirea Dej, Dorinel Munteanu nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile şi a fugit la vestiare. Munteanu este antrenorul care a câştigat, în 2011, singurul titlu al formaţiei din Galaţi.

Otelul Galaţi a promovat în Liga 1, după victoria cu Unirea Dej, scor 1-0. Finalul de meci a fost unul extrem de emoţionant pentru Dorinel Munteanu, care a fost copleşit de emoţii şi a plecat în grabă spre vestiare.

După ce şi-a îmbrăţişat staff-ul, Dorinel Munteanu a plecat, în fugă, la vestiare. Camerele TV au surprins cum antrenorul Oţelului avea lacrimi în ochi. Bucuria a fost enormă şi pentru Cristi Munteanu, preşedintele gălăţenilor, care s-a bucurat enorm în tribune.

Reclamă 4 / 0/3

Şi fanii gălăţeni au fost în culmea fericirii. Imediat după fluierul de final, suporterii gălăţeni au invadat terenul pentru a sărbători alături de jucători. Oţelul Galaţi va juca în Liga 1 după o pauză de 8 ani.

Oţelul a învins Unirea Dej, scor 1-0, şi a promovat direct în Superligă, în timp ce Dinamo, învinsă de Poli Iaşi, scor 4-1, va juca la barajul de promovare cu FC Argeş.

Poli Iaşi şi-a respectat blazonul de campioană a ligii secunde şi s-a impus cu Dinamo, scor 4-1. Oţelul revine în Superligă după 8 ani, în urma victoriei, scor 1-0, cu Unirea Deaj.

Tot duminică, Steaua a învins Gloria Buzău, scor 4-2. În clasament, Poli Iaşi a câştigat Liga 2, cu 60 de puncte, Steaua este pe 2, cu 52 de puncte-dar fără drept de promovare, iar Oţelul este pe 3, cu 49 de puncte.

Recomandări
  • Anunţul lui Dorinel Munteanu, după ce Oţelul a promovat în Liga 1
  • Mesaj pentru Gică Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa 14:48 VideoDaniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine” 14:34 „Sunt infatuați! Rușine!” Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2! 14:30 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 14:11 „E pentru prima dată!” Basarab Panduru, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu! Ce a remarcat în FCSB – Rapid 2-2 14:10 Ionuţ Chirilă a făcut-o praf pe Rapid după derby-ul de pe Arena Naţională: „A părut o echipă de Liga 3”! A criticat dur şi FCSB! 13:56 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 e ACUM în AntenaPLAY! Porsche şi Ferrari luptă pentru supremaţie la Imola 13:44 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și